FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 1-0 // FCSB - ASTRA GIURGIU 1-0

NOTE GSP » Fotbalistul criticat de Gigi Becali, cel mai slab de pe teren! Cine au fost cei mai buni steliști + ce note au primit noii campioni ai României

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 08:48

CFR Cluj este noua campioană a României. "Feroviarii" s-au impus la limită, 1-0 cu Viitorul, și au cucerit al patrulea titlu din istorie. FCSB a învins-o pe Astra, tot 1-0, însă rezultatul nu i-a ajutat cu nimic pe roș-albaștri.

Meciurile decisive pentru titlu au avut o desfășurare asemănătoare. Primele 45 de minute au fost explozive atât în "Gruia" cât și pe Arena Națională. FCSB și CFR au înscris câte un gol înainte de pauză, iar scorurile au rămas nemodificate până la final. 

Pe Arena Națională, FCSB a atacat furibund din primele minute. Roș-albaștrii au forțat golul încă din prima repriză, sperând în zadar că Viitorul o va încurca pe CFR Cluj. Gnohere a înscris înainte de pauză dintr-o pasă excelentă a lui Ovidiu Popescu. Francezul a fost printre cei mai buni steliști de pe teren, iar Gazeta l-a notat cu 7. La fel ca pe Budescu, Ovidiu Popescu și Bălgrădean. Goalkeeper-ul FCSB-ului a făcut o partidă extrem de bună și a blocat 4 ocazii importante ale giurgiuvenilor, toate venite pe contraatac. 

Cei mai slabi steliști de pe teren au fost Mihai Bălașa și Cristi Tănase, notați cu 5. De altfel, Cristi Tănase a fost aspru criticat de Becali după meci: "M-am lămurit,  nu mai poate"!

Florentin Matei și Anatole Abang, fotbaliștii doriți de Gigi Becali din vară, au primit 6, respectiv 5. 

La Cluj, oamenii decisivi care au adus titlul CFR-ului au primit aceeași notă, 8. Ciprian Deac a oferit o centrare de excepție, croatul Damjan Djokovici, abia intrat pe teren, s-a înălțat majestuos peste apărarea Viitorului  și a înscris cu lovitură superbă de cap. 

O partidă solidă a făcut și argentinianul Emmanuel Culio, care a primit 7 din partea Gazetei. Tot 7 a primit și tehnicianul Dan Petrescu, care a cucerit astfel al doilea titlu cu o echipă din provincie, după cel reușit la Urziceni, în 2009. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
134851460226751
Tara Ion  •  21 Mai 2018, 19:32

craitoiule,benzar 6?a dat 8 pase la adversar!tu nu ai vazut sau ai orbul gainilor?

indolentu
indolentu  •  21 Mai 2018, 14:32

da planici cit a luat 5 virgula 5 de nu ie mentionat si iel?

983732924972315
Soos Vilmos  •  21 Mai 2018, 13:34

Cei mai buni "stelisti" au fost cei ce faceau beee.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează