FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

Notele GSP » Jale în apărare! Fundașii centrali ai lui Dinamo au fost cei mai slabi fotbaliști de pe teren cu CFR

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 09:02

Dinamo a pierdut duelul cu CFR Cluj din Gruia, scor 0-1, după un penalty contestat acordat pentru un henț la Nedelcearu, iar fundașii "câinilor" eu primit cele mai mici note din partea Gazetei.

Niciunul dintre apărătorii trimiși în teren de Contra nu a obținut mai mult de nota 5, Katsikas fiind cel mai slab de pe teren, notat cu 4. La polul opus s-a aflat chiar fostul fotbalist al clujenilor, Nascimento, care a primit nota 7.

Tot nota 7 au primit-o și trei dintre elevii lui Dan Petrescu: Manea, Hoban și Culio, în timp ce Camora și Omrani au fost cei mai slabi dintre titularii CFR-ului.

Acuzat de Dinamo că a acordat eronat penalty pentru clujeni, centralul George Găman a primit nota 4 din partea Gazetei. Opinia "câinilor" a fost împărtășită și de Ion Crăciunescu (detalii AICI).


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1007774799292975
Iulian Iosif  •  11 August 2017, 23:33

Dinamo joaca prost ,multumim gsp ca ne-ai atras atentia,ura FCSB(STEAUA PTR GSP),LA MULTI ANI ,MULTUMIM CA NE IUBITI,

redbuldog
redbuldog  •  11 August 2017, 15:30

Jale e pi la voi in redactie,ca sa impiedicat FCSB-eaua..!Nedelcearu si intr-un picior va da clasa la stoperi,pai de cate ori a trecut marele Halibec,in 3 meciuri,dueluri 1-1 de el..!?Si aseara,a intrat peste african si spaniol,de-i mai dor oasele si acum..stiu ca jhijelus&mhemelus se ,,constipa" cand il vad ca pe ,,marele zid chinezesc" in teren,la meciurile directe,dar asta-i ghinionul lor..cu copii nu-i bine sa te joci!

titiduru22
titiduru22  •  11 August 2017, 15:20
Postat de Costel Tudor pe 11 August 2017, 10:07

*** si-a ridicat mâinile sa i se vadă tatuajele ! Neamul prost tot neam prost rămâne ! El crede ca este jmecher ! Vai de capul lui . DEGRADARE UMANĂ !!!

Cica vine tarziu pensia luna asta !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează