FOTBAL  »  Superliga  »  GOLGHETER

Noua mașinărie de goluri din Liga 1 » Gnohere este favoritul pentru titlul de golgheterul campionatului

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 10:03

Pe lîngă duelul pentru a obține trofee cu echipa, atacanții se luptă și pentru titlul de golgheter.

În acest debut de sezon, Budescu, Ioan Hora și Cristian Lopez sînt cei mai buni marcatori, cu cîte șase goluri.

Într-un sondaj GSP.RO, 20.000 de fani au răspuns la întrebarea "Cine iese golgheter în Liga 1?".

Forma bună prin care trece, l-a făcut pe atacantul lui Dinamo, Eddy-Harlem Gnohere, să fie preferatul fanilor. Peste 10.500 de fani îl consideră pe atacantul francez favorit să marcheze cele mai multe goluri în acest sezon. Pînă acum, atacantul a marcat de cinci ori, find la un gol de prima treaptă a clasamentului.

Pe locul doi în topul preferințelor fanilor a fost Budescu, care a fost votat de 2.800 de suporteri, 14% dintre voturi.

Al treilea în topul fanilor este Alex Chipciu, care a fost a primit 2.600 de voturi, 12% din totalul voturilor.

screenshot 3

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  01 Octombrie 2015, 23:41
Postat de zecs93 pe 01 Octombrie 2015, 16:01

tu vorbesti mah, te duceai la scoala ( asta daca ai fost vreodata) si cand ti-au dat manuale ai rupt toate dar toate paginile din saracele manuale ca sa-ti faci cornete pentru seminte afara langa scara blocului cu tovarasii de CARTIER !!! Vai de bostanu ala !!!

Rămâne cum am stabilit: stai prost cu limba română, zecsule. Nu e cazul să insiști, se vede de la o poștă...

zecs93
zecs93  •  01 Octombrie 2015, 16:01
Postat de jack_the_stripper pe 01 Octombrie 2015, 12:33

Cu mulți ani în urmă, un mijlocaș care da goluri din an în paște, pe numele lui Costel Gâlcă, a dat 5 (cinci) goluri într-un meci, cu Brașovul parcă. Vă dați seama ce ar fi duduit tastaturile ăstora care-l ridică-n slăvi pe Harlem. Pe invers, desigur, că doar n-o să laude un stelist. Ei sunt fanii lui ”1.das Erste Dinamo”, că așa se zice-n Groapă, șchiop ca fotbalul haitei de pripas a Strâmbului. Așa cum se zice și ”unico biancorossi”, la fel de șchiop. Nu-i de mirare, nici cu româna nu stau bine spărgătorii de tastaturi alb-roșii...

tu vorbesti mah, te duceai la scoala ( asta daca ai fost vreodata) si cand ti-au dat manuale ai rupt toate dar toate paginile din saracele manuale ca sa-ti faci cornete pentru seminte afara langa scara blocului cu tovarasii de CARTIER !!! Vai de bostanu ala !!!

zecs93
zecs93  •  01 Octombrie 2015, 15:53

asa sa fie, iar la final pe langa titlu de golgheter al lui gnohere sa luam si titlu cu echipa !!! FORZZA DINAMO ALEEE !!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează