FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 0-0

Noul antrenor al lui CFR repetă discursul lui Vasile Miriuţă » Avertisment pentru conducere

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 22:46

Antrenorul interimar al lui CFR, Francisc Dican, speră ca jucătorilor să li se plătească restanţele şi spune că altfel mulţi dintre ei vor pleca. 

"E un punct cîştigat, chiar dacă în a doua repriză am dominat. E bine că jucătorii găsesc resurse să treacă peste momentele dificile de la club.

Nu le-am zis fotbaliştilor nimic nou, le-am zis să-şi facă jocul lor. Rapid nu merită să fie pe ultimul loc, jocul de azi a demonstrat acest lucru.

Mai sînt două meciuri, cel din Cupa României şi cel de etapa viitoare. Apoi tragem linie şi vedem ce va fi. Dacă se vor rezolva problemele, ei vor rămîne aici, dacă nu, e greu", a spus Francisc Dican la LookTV.

Rapid şi CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
xnread
xnread  •  01 Decembrie 2014, 15:48

Buna ziua.Sper ca feroviarii clujeni sa gaseasca resursele necesare supravietuirii, si-i doresc d-lui Dican mult succes .;-)

tbbone
tbbone  •  30 Noiembrie 2014, 09:24

pe cine a avertizat asta? cfr nu mai are conducere de mult, a fugit in Dubai la camile unde nu este acord de extradare cu Romania, oare de ce? :D

utraian
utraian  •  30 Noiembrie 2014, 04:31

fugiti si voi cu 30 mil de euro. pe urma n-o sa va mai pese de rasa, de fotbal, de gasca, de satrele voastre. Uiti de tot, de echipa, de contractele facute, de suporteri lol. Stie unde sa actioneze cheliosul. Ne-a furat si scaunul de sub noi de 5 ani, de ce sa se opreasca acum?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează