FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC VOLUNTARI 1-0

Noul antrenor al lui FC Voluntari, declarații îngrijorătoare după înfrângerea cu ACS Poli: "La început toată lumea spunea asta, dar noi suntem în picaj"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 20:14

Dinu Todoran, noul antrenor al celor de la FC Voluntari, s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită de echipa sa pe terenul lui ACS Poli, 0-1.

"Și-au dorit foarte mult victoria. Și-au îndeplinit obiectivul cu noi. A fost un joc slab. Ne așteptam să fie greu, se înjumătățesc punctele. Orice victorie contează. La început toată lumea spunea că ASA și ACS Poli sunt ca și retrogradate, acum noi suntem în picaj.

Sunt șanse foarte mari să retrogradăm dacă pierdem sau câștigă ei două meciuri. Ne-am dorit de la început să câștigăm, dar nu iese jocul tot timpul", a spus Dinu Todoran, conform pressalert.ro.

FC Voluntari a pierdut al doilea meci la rând,  0-1 cu ACS Poli, iar ilfovenii încep să resimtă pericolul retrogradării. (AICI ai detalii despre partida de pe stadionul "Dan Păltinișanu")

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
blatistu49
blatistu49  •  21 Martie 2017, 08:34

Comunele sa dispara tinuti cu bani publici

368023036732853
Iuga Mircea  •  21 Martie 2017, 06:46

Nu santeti voi in picaj, a jucat POLI Foarte bine!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close