FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Noul căpitan al lui Dinamo a dezvăluit că Miriuţă a decis să-ia ia banderola lui Filip: "Nu am discutat"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 22:22

Paul Anton a explicat că Vasile Miriuţă a decis să-i ofere banderola de căpitan la meciul pe care Dinamo l-a pierdut în faţa FCSB-ului (0-1, Momcilovici 31), primul în care tehnicianul a stat pe banca formaţiei din "Ştefan cel Mare".

"Eu zic că ne-am ridicat la valoarea unui derby, dar detaliile fac diferenţa. O fază fixă ne-a costat victoria. Nu au fost cu mult mai buni decât noi. Trebuie să fim mai atenţi.

Nu am discutat pe tema banderolei, Mister a decis. Nu ştiu dacă voi rămâne eu căpitan. Indiferent cine poartă banderola, ne respectăm unul pe celălalt. Nu cred că Steliano Filip a fost dezamăgit", a spus Paul Anton la finalul meciului, la LookTV.

FCSB a câștigat la limită derby-ul cu Dinamo, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Liga 1 (detalii AICI).

  • Unicul gol al partidei a fost reușit în prima repriză de Momcilovici, care a profitat de o eroare uriașă de marcaj a lui Filip
  • Budescu a ratat un penalty spre final, dar dinamoviștii nu au găsit resurse pentru a egala.

Citeşte şi: Prima decizie majoră a lui Miriuță la Dinamo: Filip, lăsat fără banderolă » Cine e noul căpitan al "câinilor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează