FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul jucător al FCSB-ului nu se mai trezește din vis: "A fost un șoc pentru mine că am ajuns aici"

Dragoș Nedelcu
Dragoș Nedelcu

Articol de GSP - Publicat marti, 29 august 2017 13:09

Dragoș Nedelcu a ajuns în această vară la FCSB alături de Romario Benzar în schimbul a 2,5 milioane de euro de la Viitorul.

Tânărul mijlocaș de 20 de ani susține că nu se aștepta să ajungă la FCSB, însă e conștient că de aici poate face pasul mult mai ușor în fotbalul mare.

"A fost un șoc pentru mine. A fost cea mai mare schimbare din cariera mea, pentru că am început fotbalul la Viitorul și am jucat acolo 8 ani. La Viitorul nu aveam suporteri foarte mulți, iar Steaua e cea mai iubită echipă din România. E o schimbare foarte mare pentru mine. În plus, dacă va fi vorba de un transfer, cu siguranță voi fi privit cu alți ochi dacă voi pleca de la Steaua.

Am considerat că este mult mai bine să rămân în România, pentru că un transfer afară era un pas prea mare și trebuie să o iau treaptă cu treaptă. Steaua e un pas în înainte față de Viitorul” , a declarat Dragoș Nedelcu la TV Dolce Sport.

1.500.000 €e cota de transfer a lui Nedelcu, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  29 August 2017, 19:11

Oierule prost ce at-i lansat in marele fotbal sunt niste umpluturi si simple rezerve ! Jucatori zisi care vin la voi mai rau se prostesc ! Vati aratat valoarea cu Sporting si asta spune tot !

valentinn10
valentinn10  •  29 August 2017, 15:00

Sigur ca da baiete, daca vei fi cu capul pe umeri si ai sa tragi tare la antrnamente, vei ajunge mare . STEAUA ESTE O RAMPA DE LANSARE PENTRU FOTBALUL MARE, ai grija de tine ca GIGI te apreciaza. FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, HAI STELUTA, MANDRIA SI SPERANTA INTREGII ROMANII, restul e ...resturi...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează