FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Noul Mircea Lucescu :) "Am avut rolul meu în ascensiunea lui Cristi Ganea. Îmi spunea că îi e frică de suporteri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 18:19

Mihăiță Pleșan, 34 de ani, povestește cum era în 2013 Cristi Ganea, 25 de ani, jucătorul transferat acum la Athletic Bilbao, când a ajuns la CSU Craiova, în Liga a 2-a.

"Pot spune că am avut și eu rolul meu în ascensiunea lui. Când am ajuns la Craiova, el a fost primul jucător pe care l-am văzut. Era cu capul jos. L-am luat, am discutat cu el, îmi spunea că nu iese în oraș, că îi e frică de suporteri.

E un tip profesionist. După ce a promovat Craiova, a fost pus pe lista de transferuri, n-am înțeles de ce s-a făcut asta. Eu am cerut foarte mult să rămână, dar cei din club n-au mai vrut să-l țină", a declarat Pleșan la TV Telekom Sport.

Vezi și: Primele imagini cu românul transferat de Athletic Bilbao! Astăzi a făcut vizita medicală

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
firaldo
firaldo  •  18 Ianuarie 2018, 12:41

A fost lasat sa plece pentru ca il aveau pe Vatajelu pe postul respectiv,iar la momentul respectiv Vatajelu era mai bun.Cu siguranta Ganea nu ajungea la Bilbao daca nu avea marele noroc sa fie coleg cu imensul si incredibilul Mihaita Paunel Plesan zis si "Jucatorul cameleon"

1314298352010484
Cosmin Purcaru  •  18 Ianuarie 2018, 12:11

se trezi asta de toate echipele au fost viața lui pe unde s-a dus(:::

Vezi toate comentariile (2)
Comentează