FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Noul secund al naţionalei critică campania de transferuri a Petrolului: "S-a greşit în iarnă"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 23:22

Fostul antrenor al "lupilor", Valeriu Răchită, a criticat campania de transferuri a ploieştenilor din intersezon şi e de părere că forma slabă a formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu e cauzată în exclusivitate de renunţarea la jucătorii importanţi.

"Contra Chiajnei nu s-a jucat fotbal din mai multe motive, dar principalul este campania de transferuri din iarnă, cînd au plecat oameni ce confirmaseră şi se integraseră în mecanism. În locul lor au fost aduşi noi fotbalişti, care nu au dat, pînă acum, randamentul scontat. Îi va fi foarte greu lui Răzvan să facă echipa să joace cum o făcea în toamnă. Suporterii se pricep la fotbal şi vor rezultate. Dacă acestea nu vor veni, Lucescu va avea probleme cu ei. Şi eu am păţit la fel!", a declarat noul secund al naţionalei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  26 Martie 2014, 08:18

nimic nou. dupa ce a fost concediat de la petrolul, numai critica. adevarul este ca el era antrenor cand petrolul a revenit in a, si, noroc cu gigi multescu ca ajungea din nou in b.

spivak
spivak  •  25 Martie 2014, 19:47
Postat de t.u.d.o.r. pe 25 Martie 2014, 10:30

Rachita la Nationala Romaniei !? Unde am ajuns, vai de capul nostru ...

Dacă a fost Stelică, de ce nu şi Răchită? Măcar e antrenor.

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  25 Martie 2014, 11:29

Îl doare la bască pe Oaie ăla, aduce jucători liberi de contract și le plătește salariile din banii statului. Vezi că Rivaldo e liber de contract, vrea să se retragă dar dacă îi dai câteva milioane pe an îți joacă până la 45 de ani. Îți dă primăria și banii pentru salubrizare.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează