FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Noul transfer al lui CFR spune de ce a ales să lucreze cu Dan Petrescu: "A fost cea mai grea decizie din viața mea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 17:00

Ovidiu Hoban s-a transferat în această vară la CFR Cluj, după ce a câștigat campionatul cu Hapoel Beer Sheva. Mijlocașul de 34 de ani a povestit cum a ajuns la formația pregătită acum de Dan Petrescu.

"A fost o decizie foarte grea, cred că cea mai grea decizie din viața mea, dar cel mai mult a contat familia mea. Faptul că băiețelul meu trebuia să recupereze cei 3 ani pierduți de școală a cântărit foarte mult, iar asta m-a determinat să revin.

Am renunțat la bani ca să vin acasă. Aș fi putut să rămân acolo, am avut contractul de prelungire pe masă, dar n-am mai vrut să rămân la Hapoel Beer Sheva", a declarat Ovidiu Hoban pentru Dolce Sport.

"Dan Petrescu este un profesionist, este un om care își dorește performanță și face tot ceea ce depinde de el pentru a realiza acest lucru. Sper ca la finalul sezonului să ne facă campioni" Ovidiu Hoban

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ando89
ando89  •  18 Iunie 2017, 19:38
Postat de jack_the_stripper pe 18 Iunie 2017, 19:18

”Contracandidata noastra la titlu”... Buna poanta!

Tu nu te pricepi, Hanca știe mai bine, el joaca fotbal la nivel foarte înalt.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Iunie 2017, 19:18
Postat de ando89 pe 18 Iunie 2017, 18:20

Sunt principala contracandidata a noastră la titlu după aceste transferuri. Ar mai fi Viitorul și eventual FCSB, dar acolo lipsesc antrenorul sau scouterii, ori amândouă:))

”Contracandidata noastra la titlu”... Buna poanta!

sexilian
sexilian  •  18 Iunie 2017, 18:59

nu va faceti planuri,bursucul e dificil,rezultatili vorbeste........

Vezi toate comentariile (12)
Comentează