FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul transfer de la FCSB a explicat de ce n-a rămas la Mouscron și cine l-a convins să aleagă Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2017 18:58

Fundașul portughez Artur Jeorge (23 de ani) a vorbit astăzi, la prima sa conferință de presă de când a venit sub formă de împrumut de la Braga la FCSB.

"Mi-a fost foarte ușor să iau această decizie pentru că e un club care joacă în cupele europene. Am jucat și anul trecut în cupele europene și am vrut să fac asta și acum. Sunt foarte entuziasmat că am semnat cu Steaua.

N-am avut timp să vorbesc cu Mircea Rednic despre venirea mea aici. Am vorbit doar cu Teixeira, care mi-a recomandat să vin aici pentru că e un club mare. Mi-a spus că voi fi încântat de ce voi găsi aici. N-am rămas la Mouscron pentru că atunci când mi-a zis agentul meu de această ofertă am vrut să vin aici. Vreau să lupt pentru trofee", a declarat Artur.

...despre meciul cu Sporting: "Mă așteptam la acest rezultat cu Sporting pentru că am jucat contra lor. Am discutat cu băieții de aici și chiar le-am spus că putem trece de Sporting. Sunt șanse de calificare. Probabil cei din Portugalia nu se așteptau la acest rezultat, iar acum vor veni mult mai pregătiți".

"Eu, din punct de vedere fizic, sunt pregătit să joc oricând, dar miercuri nu voi avea cum. Eu sunt doar un jucător în plus care va ajuta echipa. Datoria mea e să mă antrenez, iar domnul Dică va hotărî dacă voi juca sau nu" Artur Jeorge

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
673474022797724
Simi Bidilean  •  19 August 2017, 07:54
Postat de conasu_boeru pe 18 August 2017, 21:02

Mă rog, are dreptate cand spune că... : ” .... eu sunt doar un jucător ”în plus”....!

COMENTARIU DE CAINE *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 August 2017, 22:34
Postat de ciuleavvictorms pe 18 August 2017, 21:07

Netul nu-i pentru cotetari, cauta alta masa!

...nu fi mit ocan că geme țara ! Dacă nu suporți adevărul nu citi !

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  18 August 2017, 21:07
Postat de conasu_boeru pe 18 August 2017, 21:00

Minte băiatul ăsta de îngheață apele pe căldurile astea ! El a jucat vreo 40 de meciuri în ...patru ani de bun ce e ! De asta a fost și refuzat de Rednic ! Dar are comportamentul potrivit , a venit unde trebuie !

Netul nu-i pentru cotetari, cauta alta masa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează