FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noutăți despre investitorii străini de la Dinamo: "Plan revoluționar și pentru baza de pregătire a echipei"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 21:38

Adrian Thiess, omul de afaceri care ar intermedia potențiala vânzare a lui Dinamo către un grup din Orientul Mijlociu, susține că misterioșii investitori ar avea în plan o infuzie de capital și la baza de la Săftica. 

"Nu sunt «Mafalda» să pot să spun când se schimbă acționariatul. Există un agreement cu reprezentanții acționariatului lui Dinamo. Se schimbă informații legate de această companie din punct de vedere fiscal și juridic. Baza a fost o ofertă financiară care s-a transmis acționariatului acestei companii. Casa de avocatură desemnată de potențialii cumpărători cere informații despre această companie.

Aveți răbdare și acordați timp acestor potențiali investitori să-și facă treaba! Mai durează până se fac 60 de zile, deocamdată au trecut doar 9 zile. 

Discuțiile au fost clare. E esențial ca stadionul să se facă! Dacă această tranzacție se va face, va avea nevoie și de girul domnului Badea. Au fost discuții legate inclusiv de baza de la Săftica, unul dintre cei 4 piloni principali este legat de partea de talente și promovare a jucătorilor tineri pentru că Dinamo are o tradiție în ceea ce privește acest aspect. Există un proiect de investiții și la Săftica. S-a discutat până la 12 noaptea o alternativă, știu că e un impediment faptul că Săfica e departe de București", a dezvăluit Thiess, la TV Digi Sport. 

"Am o istorie cu Dinamo, am făcut posibil amicalul cu Barcelona din 2012. Atunci, Federația n-a fost capabilă să facă un meci între Argentina și România. Printre altele, mă ocup și de evenimente. Am adus în România mai multe personalități" Adrian Thiess

Jurnalistul GSP Remus Răureanu a avut azi o opinie acidă pe subiectul presupusei vânzări a lui Dinamo (citește-o integral AICI)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
comedy.central
comedy.central  •  23 Martie 2018, 15:16

Gigica face ochii mari! Ii tremură chiloțiipe dumnealui...

mosvasile
mosvasile  •  22 Martie 2018, 16:24

Aoleo!A pus ochii si pe baza de pregatire?E de rau!

1612647568794756
Sarbu Laurentiu  •  22 Martie 2018, 09:57

Investitii imobiliare la Saftica?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează