FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nu doar Dinamo l-a dorit pe Rivaldinho » Brazilianul a fost foarte aproape de a semna cu un alt club din Liga 1!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 februarie 2017 15:53

Fiul celebrului brazilian Rivaldo, Rivaldinho, a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu Dinamo, însă vara trecută a negociat cu un alt club din Liga 1.

Narcis Răducan, fostul preşedinte al echipei Pandurii Târgu-Jiu, a dezvăluit că Rivaldinho a fost foarte aproape de a semna cu gorjenii şi că de detaliile contractuale s-a ocupat chiar Rivaldo. 

"În vară, în proporţie de 80% trebuia să ajungă la Pandurii. E tipul fotbalistului brazilian, spectaculos. Rivaldo era îngrijorat pentru fiul său", a spus Narcis Răducan la TV Dolce Sport.

Fotbalistul de 21 de ani a efectuat ieri dimineață vizita medicală şi a semnat cu Dinamo.

500.000 €este cota lui Rivaldinho pe site-ul transfermarkt.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Februarie 2017, 17:20
Postat de grandetorito pe 08 Februarie 2017, 16:48

Bine ai zis "aparenta"... ca doar pare ca sunt agitat :)

ja, ja, ales klar.)

grandetorito
grandetorito  •  08 Februarie 2017, 17:05
Postat de bigdeal pe 08 Februarie 2017, 17:04

Adevaraaaaat, dinamo e cel mai adevarat club , negoita e tata la bani, mai boss ca Hugo.

"mai boss ca Hugo"!!!! Foarte tare asta!!! :))))))))))))))))

bigdeal
bigdeal  •  08 Februarie 2017, 17:04
Postat de hvlada pe 08 Februarie 2017, 17:01

Un club adevarat cand face un transfer oficial , jucatorul se pozeaza cu stema clubului in spate si tricoul in mana ,, ma intreb daca un jucator se trasfera la steaua cu ce stema se pozeaza jucatorul ))))))))))))))) aa si app de salari slabe la Dinamo conform site-ului oficial al ijpsjh.: Adam Nemec=10.000E , Cecareli=10.000E , Palici=8000E , Mahlangu 6.500 E , Nistor 7000 E si asa mai departe deci unde sunt salari slabe ... la Fcsb Adi Popa avea 7000 E ce mai spuneti ???? Becai chiar a declarat ca vroia sa ii dubleze ..stiti cum e de la vorbe pana la fapte mai e... Deci practic Adi Popa unul dintre cei mai buni de la "steaua" avea un salar de 7mi de euro .. deci foarte slab in comparatie cu ce se spune despte el ... Asa ca mai terminati cu prostiile !!!!!!! "Steaua nu mai exista ..decat la vara va fi poate in liga a 4-a sau 5-a... Hai fotbalul Romanesc,1!!!

Adevaraaaaat, dinamo e cel mai adevarat club , negoita e tata la bani, mai boss ca Hugo.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează