FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nu doar FCSB îl vrea pe Moruțan » Ce echipe din străinătate sunt interesate de "perla" lui FC Botoșani

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 18:03

Cornel Șfaițer, președintele celor de la FC Botoșani, a vorbit în cursul acestei zile despre ofertele pe care le are Olimpiu Moruțan (18 ani), cel mai curtat jucător din lotul moldovenilor. 

"E adevărat că ne-am întâlnit cu cei de la FCSB. Între timp a intrat pe fir și CFR-ul, plus oferte de afară, chiar și de la PSV.

Vrem să analizăm atent toate ofertele. E un jucător destul de talentat. Este interesată și Atalanta, care ne-a propus 700 de mii de euro, dar fără procente nu discutăm.

El s-ar putea să mai rămână aici. Are nevoie de FC Botoșani. A intrat și în atenția selecționerului Daniel Isăilă (n.r. - antrenorul naționalei U21). Cu multă muncă, va ajunge un mare jucător. Cred în el, de aceea ne dorim și procente dintr-un viitor transfer. Avem nevoie și de bani. Am discutat cu el, băiatul e liniștit. Ne vom mai întâlni săptămâna viitoare cu FCSB.

Celor de la CFR le-am cerut zece zile timp de răspuns. Cei de acolo îl doresc enorm. Eu cred că jucătorului i-ar fi mai bine în România", a declarat Cornel Șfaițer, la TV Dolce Sport.

Finanțatorul FCSB a confirmat astăzi interesul pentru Moruțan (DETALII, AICI)

Moruțan a fost adus la FC Botoșani în 2016, fiind achiziționat de la U Cluj.

Puștiul a debutat pentru moldoveni toamna trecută, într-un meci cu Pandurii.

15 meciuria bifat Moruțan în actualul sezon, fără să marcheze vreun gol

"După părerea mea, Moruțan ar trebui să mai rămână un an la Botoșani ca să progreseze ca fotbalist și să capete o educație. Mai ales că e sub presiune, în ultima vreme e sunat de agenți, de directori sportivi o dată la trei zile" Valeriu Iftime, patron FC Botoșani, pe 21 aprilie 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Mai 2017, 06:36

PR... a'la Sfaiter! Isi lauda "marfa", sperand sa obtina cat mai multi bani pe ea. Nu-l intereseaza viitorul lui Morutan ci numai cati euro va lua pe el! Maine-poimaine va spune ca are oferte si de la Juventus, neprecizand ca aceasta echipa este de undeva, din Romania, si nu din "Cizma".

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Mai 2017, 20:53

Morutan e clujean ,i-ar fi mai bine acasa. De la CFR s-ar putea lansa daca nu i-ar mai conveni ,ar fi bine sa vina la CFR.Din cate inteleg si moldovenii la fel gandesc.

364058783974964
Eyrius Eyris  •  22 Mai 2017, 20:16
Postat de thomassystem pe 22 Mai 2017, 19:59

Este epidemie de " perle" în România. Plouă cu ele. Se anunță descărcări masive de " diamante" în Banat și vijelie de " briliante" în Dobrogea.

Si totusi, voi nici pe alea nu le aveti din moment ce bifati 10 ani fara titlu.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează