FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Nu doar Talpan a fost sancționat de CSA! Alte persoane importante au fost trase la răspundere

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 13:55

CSA Steaua a emis un comunicat de presă în care a anunțat că în perioada 10-14 aprilie o comisie a MApN a făcut un control la Clubul Sportiv al Armatei.

Pentru că s-au găsit mai multe nereguli, CSA a decis să sancționeze mai mulți angajați, printre care psihologul unității și persoana care se ocupa cu evidenţele fişelor de aptitudine în muncă. Aceste sancțiuni vin după ce Florin Talpan a fost tras la raspundere la rândul său pentru declarațiile din presă.

"În perioada 10-14 aprilie, o comisie mixtă de cercetare, constituită la nivelul Ministerului Apărării Naţionale, a desfăşurat un control la Clubul Sportiv al Armatei (CSA) "Steaua". Obiectivul activității a fost verificarea modului de remediere a deficienţelor în activitatea CSA constatate de Corpul de control şi inspecţie în luna februarie 2017 şi prezentate opiniei publice prin comunicatul de presă nr. 50 din 21.02.2017 al Ministerului Apărării Naţionale.
Obiectivele controlului au vizat mai multe domenii din activitatea Clubului - relaţii publice, relaţii cu publicul, asistenţă juridică, financiar-contabil, stat major şi control managerial.

În domeniul relaţiilor publice, comisia de cercetare a constatat faptul că locotenent-colonelul Talpan Florin a fost sancţionat disciplinar de către comandantul CSA pentru încălcarea repetată a procedurilor interne ale Ministerului Apărării Naţionale privind comunicarea publică, proceduri aplicabile întregului personal al instutuției. Sancționarea militarului a fost făcută în baza concluziilor Corpului de control şi inspecţie, care a reţinut în sarcina consilierului juridic al CSA încălcarea ordinelor ministrului apărării naţionale ce reglementează comunicare publică în M.Ap.N. și intervenții repetate în mass-media fără a avea mandat.

În domeniul asistenţei juridice, comisia de cercetare nu a constatat deficienţe şi a remarcat perseverenţa consilierului juridic al CSA în susţinerea intereselor clubului în litigiile aflate pe rolul instanţelor de judecată, în acord cu standardele de competenţă profesională a consilierilor juridici. De asemenea, s-a constat că între conducerea CSA şi consilierul juridic nu există divergenţe în ceea ce priveşte apărarea şi protejarea patrimoniului CSA în activitatea procesuală.
În domeniul financiar-contabil, comisia de cercetare a constatat disfuncţii pentru care comandantul clubului dispusese măsuri de remediere corespunzătoare.

În domeniul stat major şi control managerial, comisia de cercetare a constatat disfuncţii în ceea ce priveşte fluxul documentelor în cadrul CSA. Astfel, procedura avea un caracter formal, era dificil de aplicat şi nu corespundea cerinţelor de optimizare a actului de comandă, în timpul controlului fiind luate măsuri pentru elaborarea unei noi proceduri operaţionale. Au fost constatate, de asemenea, disfuncţii în ceea ce priveşte organizarea evidenţei fişelor de aptitudine în muncă, precum şi alte elemente conexe acestui domeniu, drept pentru care comisia a propus comandantului CSA sancţionarea disciplinară a persoanei responsabile. De asemenea, a fost propusă și atenţionarea psihologului unităţii pentru disfuncţii în activitate.

În concluzie, având în vedere situaţia generală constatată la CSA, comisia de cercetare a propus atenţionarea comandantului împuternicit al clubului în vederea luării unor măsuri ferme prin care să fie remediate în cel mai scurt timp disfuncţiile constatate"
Biroul relații publice al Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (350)
ticbis
ticbis  •  22 Aprilie 2017, 02:31

timm s-a dus la nani-nani. Si-a pus pampersi pe el ca-l doare prostata. Sa nu ude patul. Si al naibii palmares tot la Gigi Becali este. Ce rai sunt astia de la UEFA, Doamne!

ticbis
ticbis  •  22 Aprilie 2017, 02:28

Deci la cine e palmaresul ala al Stelei afisat pe site-ul UEFA?

ticbis
ticbis  •  22 Aprilie 2017, 02:24
Postat de timm pe 22 Aprilie 2017, 02:17

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (350)
Comentează