FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu e la prima abatere! Reghecampf a mai sfidat un selecționer și în alt caz :O

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 09:02

Reghecampf n-a fost de acord să-i dea lui Anghel Iordănescu 6 jucători în același timp pentru cantonamentul din Turcia și i-a cerut să aducă pe rînd, cîte 3.

Antrenorul Stelei a procedat la fel şi cînd a antrenat-o pe Litex Loveci. La jumătatea lunii noiembrie, selecţionerul Bulgariei, Ivailo Petev, a convocat mai mulţi jucători de la Litex pentru un stagiu de pregătire între 9 şi 13 noiembrie, plus un meci-şcoală.

Reghe s-a opus, chiar dacă era o dată aprobată de calendarul FIFA, şi a justificat: "E dată FIFA dacă joci un amical, dar Bulgaria nu şi-a pus nici un amical, eu pentru un stagiu nu dau jucători!". Federaţia bulgară a amendat clubul Litex cu o sumă de cîteva zeci de mii de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
485809194904413
Costel Tudor  •  25 Ianuarie 2016, 15:45

Cum de li se permite acestor doi derbedei ,Becali si Reghe,sa-si bata joc de tot fotbalul romanesc ? Trebuiesc luate de urgenta masuri f.dure .

sumred
sumred  •  25 Ianuarie 2016, 14:50
Postat de Gabriel Florea pe 25 Ianuarie 2016, 14:04

alo !!!!!! tu citesti inainte sa postezi ceva ? numai prosti ai scris !!!!!!! ai ideie ce inseamna un club cu bani privati 100% de regulamentul FIFA ai auzit (citit) ? documenteazate si atunci scri ce trebuie nu ce crezi tu doar pt simplu fapt ca nu iti place tie de noua steaua . pentru ca semeni a pupincurist pt o terta persoana si nu este parerea ta personala si obiectiva . Iti doresc o zi buna !!!!!!!

Wow, ***. Numai greseli de gramatica. Chiar n-ai terminat 8 clase? Cum sa scrii in asemenea hal? "scri" "prosti" "documenteazate" ???? Poza asta din stanga n-am pus-o degeaba. *** Incredibil!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10207505111286199
Gabriel Florea  •  25 Ianuarie 2016, 14:04
Postat de Alexandru Chiţu pe 25 Ianuarie 2016, 10:50

Chemati jucatorii inapoi! O stire din Gazeta Sporturilor, confirmata de altfel, spune ca Anghel Iordanescu a decis sa renunte la cei 6 stelisti convocati initial, deoarece nu a ajuns la un numitor comun cu antrenorul actual al fcsb-ului. Este absolut stupefiant asa ceva, mi se pare ca traim intr-o dictatura impusa de echipa fara palmares si nume. Este revoltator ca s-a ajuns in aceasta situatie si este evident faptul ca se va incerca punerea batistei pe tambal, in special din partea federatiei. Insa, vorbim de o nedreptate crasa impotriva cluburilor aflate in competitie directa cu fcsb. Dinamo, are in acest moment 3 jucatori de baza convocati, posibil sa fie chemati mai multi acum, fotbalisti ce au prins un singur amical cu echipa noastra in aceasta perioada de pregatire, astfel ca am fi in dezavantaj evident. Nu este cazul sa avem o atitudine umila, sa devenim bataia de joc a oastei ovine din ghencea si a lui Iordanescu. Singura atitudine normala si demna in acest moment, ar fi ca Dinamo, dar si celelalte echipe calificate in play-off, sa cheme jucatorii inapoi, daca nu se iau masuri dure impotriva fcsb-ului. Normalitatea a parasit de mult timp Liga I, dovada cat de jos am ajuns la nivel de echipe de club. Nu avem voie sa fim partasi la asa ceva. LUATI ATITUDINE!

alo !!!!!! tu citesti inainte sa postezi ceva ? numai prosti ai scris !!!!!!! ai ideie ce inseamna un club cu bani privati 100% de regulamentul FIFA ai auzit (citit) ? documenteazate si atunci scri ce trebuie nu ce crezi tu doar pt simplu fapt ca nu iti place tie de noua steaua . pentru ca semeni a pupincurist pt o terta persoana si nu este parerea ta personala si obiectiva . Iti doresc o zi buna !!!!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează