FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Nu e Zenit, e tot Dinamo » "Câini" nu vor juca împotriva echipei antrenate de Mircea Lucescu, dar au găsit un alt adversar

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 18:45

Dinamo va disputa un meci amical în pauza competiţională contra formaţiei Dinamo Brest, din Belarus, după ce tratativele purtate cu Zenit Sankt Petersburg nu s-au concretizat.

Dinamoviştii au mai avut şi varianta bulgarilor de la Dunav Ruse, însă nici această variantă nu a fost posibilă, aşa că elevii lui Ioan Andone vor întâlni ocupanta locului opt din Belarus.

Adversarii "câinilor" sunt cei care vor plăti pentru amicalul cu echipa antrenată de Ioan Andone.

Competiţia internă va fi întreruptă pentru meciurile României cu Armenia şi Kazahstan. Partida cu Armenia va avea loc pe 8 octombrie, la ora 19:00, în timp ce partida cu Kazahstan este programată pentru data de 11 octombire, la aceeași oră. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
guyencea
guyencea  •  27 Septembrie 2016, 00:09

Hai Dinamo!

1658124564443999
Dorin Dorian  •  26 Septembrie 2016, 20:33

Ha ha ha si-au gasit adversar pe masura locul 8 in belarus poate pe astia ii bat si ei .

ovasim
ovasim  •  26 Septembrie 2016, 19:45

E greu să plătească "masa" *** de la București cu Negoita pe picior de plecare.Sper ca gentlemanii bielorusi ***....hahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close