FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu ești cu Ana, plătești! Singurii steliști importanți care n-au legătură cu nevasta lui Reghe au fost scoși vinovați pentru jocul slab de la Mediaș

Anamaria are multiple roluri în familie: nevastă, impresar și bodyguard neoficial, pentru cazurile în care soțul ei e atacat de cineva
Anamaria are multiple roluri în familie: nevastă, impresar și bodyguard neoficial, pentru cazurile în care soțul ei e atacat de cineva

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

Reghecampf a identificat responsabilii pentru jocul slab de la Mediaș: Tănase și Boldrin, doi jucători pe care nu-i reprezintă soția lui.

Reghecampf continuă să-i împartă pe steliști în fotbaliștii Anei și restul. După 1-1 la Mediaș și un joc dezamăgitor, antrenorul i-a găsit vinovați doar pe Boldrin și pe Florin Tănase, doi oameni care nu au contracte cu nevasta lui Laurențiu.

S-a luat gol după schimbări

Ambii au fost introduși pe teren pe parcursul jocului. Tănase mai are un alibi, a terminat de curând recuperarea după o accidentare gravă, o ruptură a ligamentelor genunchiului. Staff-ul știa că atacantul adus de la Viitorul are probleme, că nu e la nivelul optim din punct de vedere fizic, mai ales că motivele medicale l-au împiedicat să se antreneze normal în stagiile din iarna asta.

Tehnicianul a remarcat că "jucătorii intrați pe parcursul meciului nu au avut randamentul pe care-l așteptam, trebuie să înțeleagă toți că suntem la Steaua și există așteptări!".

Boldrin a intrat în locul lui Gnohere în minutul 50, iar Tănase l-a substituit pe De Amorim trei minute mai târziu. La un minut de la modificarea Amorim-Tase, Gaz Metan a egalat, gol marcat de austriacul Sikorski. Vârful a tras din careu, în urma unui corner care a produs o debandadă în careul roș-albaștrilor.

Niciunul dintre nou-intrați nu a fost implicat în mod concret în faza din care a marcat Sikorski, deși lui Reghe i-a picat că ei sunt vinovați.

Pe Toșca l-a "torturat"

Tănase și Boldrin nu sunt primii fotbaliști care au probleme după ce refuză să semneze contracte de reprezentare cu soția antrenorului. Alin Toșca a plecat de la Steaua ca urmare a unui conflict prelungit cu Reghecampf. Tehnicianul îl critica pe Toșca aproape după fiecare meci.

La începutul pregătirii de iarnă l-a umilit, l-a mutat în grupul "copiilor" la exercițiile din antrenamente. Alin s-a plâns încontinuu, și către apropiați, și către Becali, și până la urmă a fost lăsat să plece. Oferta de la Betis n-a fost fantastică, un milion de euro de plătit în trei tranșe, însă patronul a acceptat-o, ca să încheie disputa dintre Toșca și familia Reghecampf.

Boldrin și Tănase repetă experiența pe care a avut-o Alin. Brazilianul e reprezentat de Cătălin Liță, un fost mijlocaș al Stelei. Fotbalistul adus de la Viitorul îl are impresar pe Pietro Chiodi, italianul care îi are în portofoliu pe majoritatea jucătorilor de la clubul lui Hagi.

"Dacă Gigi vrea, Reghe pleacă!"

Becali și-a pus la pământ antrenorul după meciul cu Gaz Metan: "Mi-e milă de el, nu vreau să-l fac de râs. Dacă iese prost, ne despărțim la sfârșitul sezonului".

În apărarea lui Laurențiu a sărit nevasta lui: "Dacă se dorește despărțirea de cel mai bun antrenor din istoria recentă a Stelei, putem rezolva asta. Apar informații false despre Reghecampf și patronul le girează prin tăcere. Laur nu bea alcool înaintea meciurilor, pentru că nu face asta nici acasă".

"Presa a mai exagerat, a scris că a băut și Reghe la Zurich, nu doar MM, dar e normal ca presa să mai exagereze" a fost comentariul lui Gigi.

Marile bile negre ale lui Reghecampf

  1. În ultimele 10 etape de campionat, linia de clasament e ca a unei echipe mediocre: 3 victorii - 4 remize - 3 înfrângeri, golaveraj 11-11
  2.  În ultimele 12 jocuri oficiale, indiferent de competiţie, Steaua are palmares negativ: 3 succese - 4 remize - 5 înfrângeri
  3. În ultimele 9 jocuri oficiale, echipa a marcat doar de două ori mai mult de un gol!!!
  4.  Au trecut 4 luni de când echipa a legat două victorii: 27 şi 30 octombrie, Foresta - Steaua 1-2 şi Iaşi - Steaua 0-2
  5.  Din totalul de 40 de meciuri oficiale ale acestui sezon, procentajul de victorii e mai mic de jumătate, mai precis 45%
  6.  Steaua a fost deja eliminată din Cupa României, scoasă de o divizionară B, CS Mioveni
  7.  Echipa a ratat calificarea în primăvara europeană în Europa League, dintr-o grupă accesibilă
  8. Steaua e aproape eliminată şi din Cupa Ligii, după ce în prima manşă a semifinalelor a fost bătută de Dinamo cu 4-1
  9. Din cele 40 de jocuri oficiale, roş-albaştrii au pierdut mai mult de un sfert, adică 11
  10. În 2016 a bifat 7 meciuri cu Dinamo și nu a câștigat niciunul. Bilanțul cu rivala tradițională e dezastruos: cinci egaluri și două înfrângeri. Golaverajul rezultat doar din înfrângeri e șocant: 2-7!

6.500.000 €e suma pe care a cheltuit-o Steaua pe achiziţia de jucători pe parcursul acestui sezon, record absolut în ultimii 5 ani

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (34)
rastaman85
rastaman85  •  01 Martie 2017, 01:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

205385333245464
Livi Andrei  •  01 Martie 2017, 00:30
Postat de Ioan Crisan pe 28 Februarie 2017, 15:06

Respect pt. ce a facut pt. STEAUA, dar Reghe trebuie sa plece. Ce joaca acum STEAUA nu este fotbal ci turca!!!

Unde sunt aia care urlau ca manelistul e mare antrenor? V-am spus acum o saptamana ca daca manelistul e antrenor, Ionut popa de la Timisoara, e Alex Ferguson!

mircea1957
mircea1957  •  28 Februarie 2017, 23:08

Si, poate mai sunt pe acest site si colegi de liceu ai "Doamnei". Ar putea sa povesteasca multe, chiar foarte multe.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează