FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

Scandal în Liga 1: nu mai e lăsat la antrenamentele primei echipe » Vestiarul s-a solidarizat cu fotbalistul

Mitic, numărul 22, în duel cu Florin Tănase / FOTO: Alex Nicodim
Mitic, numărul 22, în duel cu Florin Tănase / FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 11:25

Milan Mitic (34 de ani), mijlocașul celor de la Gaz Metan, nu mai este lăsat să se antreneze cu prima echipă, fără a i se comunica motivul. 

AFAN a postat un comunicat pe site-ul oficial în care acuză tratamentul la care este supus Milan Mitic, numindu-l un abuz. Oficialii lui Gaz Metan i-au dat interdicția fotbalistului, deși în contractul lui Mitic există o clauză specială care prevede că el trebuie să se pregătească doar alături de fotbaliștii primei echipe. 

Cei de la AFAN anunță că jucătorii medieșeni condamnă decizia clubului și îl susțin pe Mitic în toate demersurile pe care dorește să le întreprindă mai departe.

Mitic evoluează în România din 2007, când Sopot l-a cedat la FC Drobeta. A mai evoluat de-a lungul carierei la CSMS Iași și FC U Craiova 1948.

13 partidea evoluat Mitic în sezonul actual, marcând un gol în partida din Cupa României contra celor de la Metaloglobus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează