FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Nu mai au banii de altădată, dar plătesc jucători pe care nu-i bagă în seamă! Ştiaţi că aceşti fotbalişti mai sînt la echipe din Liga 1?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 17:12

Echipele importante din Liga 1 nu mai au banii de altădată, dar îşi permit să plătească jucători pe care nu-i mai folosesc, fie din cauza formei slabe, fie pentru că patronii au ordonat asta.

Steaua, CFR, Dinamo, Astra şi CS U Craiova se numără printre aceste formaţii. De exemplu, Mihai Mincă, se află la CFR din 2011, însă prezenţele în tricoul ardelenilor au fost foarte rare.

Steaua îi are şi ea pe deja consacraţii Gabi Matei şi Mihai Costea. Primul nu prinde mai mult de 2-3 meciuri într-un an calendaristic, iar celălalt este dat dispărut.

În lotul lui Dinamo sînt Elton, Dragoş Firţulescu şi Joel Thomas. Primul a fost trecut pe linie moartă şi cel mai probabil va pleca în iarnă, iar Joel Thomas şi Dragoş Firţulescu nu mai sînt băgaţi în seamă, primul fiind şi accidentat şi revine cel mai probabil în cantonamentul din iarnă.

Echipa jucătorilor "uitaţi":

Mincă (CFR) - G. Matei (Steaua), Peteleu (Petrolul), Izvoranu (CS U Craiova), Măţel (Astra) - Rus (Astra), Elton (Dinamo), I. Neagu (Steaua), D. Firţulescu (Dinamo)- M. Costea (Steaua), Joel Thomas (Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 02:06
Postat de turbozero pe 12 Noiembrie 2014, 18:15

pape ndaw ala mai exista pe undeva? il lauda Multescu de numa-numa

prin asta dovedesti cat de paralel esti cu fenomenul fotbal in romania.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 02:04

ete fleosc. nu cunosc situatia jucatorilor altora, dar la dinamo, firtulescu nu a fost folosit mai mult din cauza lui Cap de Ciment, da silva e slab si poate sa plece, iar joel, si sa fi vrut cineva sa il bage nu putea: a fost accidentat multa vreme. si ala poate sa plece, oricum.

thedronius
thedronius  •  12 Noiembrie 2014, 23:12
Postat de rad1cal pe 12 Noiembrie 2014, 20:33

Ba, voi astia de la CFR ori sunteti toti cam tampitei ori sunteti doar vreo 2-3 pr0$stalai clonati si urlati pe aici de pe toate clonele. De fapt sa stai in Cluj si sa tii cu CFR in loc de U, denota clar neuroni lipsa, nu stiu de ce ma mir.

Bah, lamureste-ma si pe mine cum gasesti tu ca e mai normal sa tii cu o echipa fara palmares in detrimentul unei echipe cu palmares solid si cu prezente in Europa la greu in ultimii 7-8 ani? Acu' pe bune...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează