FOTBAL  »  Superliga  »  BUGET

Nu mai vin banii! Decizia dură care ar putea afecta echipa » Care este motivul

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2017 15:14

ACS Poli Timișoara, una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1, a primit o veste proastă.

Consiliul Local Timișoara a decis să nu aloce bani de la bugetul local pentru ACS Poli, echipă care ar fi urmat să primească 5.000.000 de lei. Rectificarea de buget care ar fi trebuit sa permită alocarea sumei nu a fost votată de consilieri locali.

Consiliul Concurenței a decis că finanțarea ACS Poli de la bugetul local ar putea fi considerată ajutor de stat.

"Pentru că plata de salarii reprezintă o activitate economică, orice ajutor financiar spre cluburi dinspre bugetul local reprezintă ajutor. Și ACS Poli Timișoara este un club profesionist de fotbal, iar cluburile profesioniste de fotbal sunt considerate întreprinderi, ca urmare a faptului că desfășoară activități în cadrul mai multor piețe, precum transferul jucătorilor profesioniști, publicitate, media, sponsorizări, vânzare bunuri.

Prin urmare, alocarea de bani clubului sportiv ACS Poli Timișoara de către Consiliul Local Timișoara este susceptibilă a reprezent un ajutor de stat. În plus, dorim să atragem atenția că nu doar finanțarea nerambursabilă poate fi considerată ajutor de stat, ci și orice facilitate acordată de autoritățile locale sau centrale", se adresa dată de Consililul Concurenței, potrivit primarului Nicolae Robu.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
368023036732853
Iuga Mircea  •  13 Septembrie 2017, 06:51

Atunci sa schimbam profilul : de la ONG sa fim echipa primariei ,a consiliului local si a universitatii ,atunci vom putea f finantati sau sa : cedeze D-l Robu 51% unui patron.E pacat ca aceasta echipa frumoasa sa se desfiinteze .Daca se va intampla asta este numai vina D-lui Robu care stie ca nu poate sustine echipa dar nici nu lupta pentru ea ,cum fac cei de la alte echpe pe care le finanteaza primaria .acolo se poate la Timisoara nu se poate,de ce????????????????????

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Septembrie 2017, 18:38

cum apare pe undeva o echipa frumoasa, cum aveti grija sa o ingropati rapid.

gicab
gicab  •  12 Septembrie 2017, 16:59

Și cu rapidu care nu moare cum rămâne?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează