FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENTUL RAPIDULUI

Nu renunţă, în ciuda deciziei LPF » Moraru amenință Liga Profesionistă după ce forul a exclus Rapidul din Liga 1!

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 21:50

Valerii Moraru a publicat un comunicat pe site-ul oficial al clubului, în care ameninţă că va acţiona în instanţă LPF, în cazul în care echipei nu i se va permite înscrierea în Liga 1.

Comisia de Disciplină a hotărât astăzi să ofere locul Rapidului celor de la ACS Poli Timişoara (detalii AICI). Chiar şi aşa, giuleştenii susţin că echipa ar trebui să participe în Liga 1.

Avand in vedere :

– Hotărârea Comisiei de Disciplină și Etică a FRF din data de 28.07.2016 prin care s-a reținut că „S.C. F.C. Rapid S.A. îndeplinește condiția deținerii dreptului de participare in competițiile organizate de L.P.F.”;

– Faptul ca nu s-a constatat de catre Comisia de Disciplină și Etică a FRF ca S.C. F.C. Rapid S.A. nu ar indeplini vreuna dintre conditiile prevazute de art . 38 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice al Federatiei Romane de Fotbal;

– Impotriva S.C. F.C. Rapid S.A. nu s-a dispus masura excluderii sau vreo alta sanctiune;

– Intentia asociatilor de a plati 50% din datoriile societatii pana la data de 24.08.2016, data la care se judeca cererea de suspendare a Hotararii prin care s-a dispus inceperea procedurii falimentului impotriva S.C. F.C. Rapid S.A.;

– Intentia de a plati integral datoriile societatii pana la data judecarii cererii de recurs declarata impotriva Hotararii prin care s-a dispus inceperea procedurii falimentului impotriva S.C. F.C. Rapid S.A.

 Solicitam Ligii Profesioniste de Fotbal sa faca o analiza corecta a situatiei S.C. F.C. Rapid S.A. si sa dispuna inscriea noastra in competitiile organizate de LPF, in caz contrar S.C. F.C. Rapid S.A. urmand a efectua orice demers juridic impotriva Ligii Profesioniste de Fotbal in aparatea drepturilor sale.

Cu consideratie,
Creditor si finantator SC AZUGA WATERS
Actionar majoritar Valerii Moraru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  29 Iulie 2016, 00:11
Postat de rakanishu pe 28 Iulie 2016, 23:54

Hai mah lasa-ne cu teoriile astea...esti prea orbit de ura sau nu poti mai mult, momentan (pana la proba contrarie) Steaua ( fcb...cum iti place sa ii zici ) este singura echipa de traditie care nu a trecut prin ce au trecut altii, voi ( daca esti rapidist ) ati ajuns cu 3 picioare in groapa, si pentru asta nu Steaua e de vina...ci voi, toti.

lasam fcb-ul acum ..nu intru in polemici ..nu urasc pe nimeni ..sunt scarbit de cei care vor sa-ti influenteze gandirea ..eu gandesc fara sa ma aburesti tu sau altii ..steaua este la cs steaua ..sentinta definitiva ..tu si evidenta nu o recunosti ..oricum o sa vina si vremea cand se va face dreptate ,,eu doresc steaua ,poli ,nu asu ,petrolu,rapid ,uta,craiova lui mititelu .cu aceste echipe sunt sigur ca valoarea campionatului va crste cu peste 50% ..sunt cluburi cu orgolii cu fani are doresc performanta si obliga sa se faca ..acum cine obliga ?viitoru,chiajna,gaz metan,voluntari ,sau echipe sustinute de primarii care rad in nas echipelor care sunt patronate ,banii la aceste echipe vin de la un om din buzunaruyl lui ,nu ca la iasi,tg mures ,pandurii,,cs craiova bani veniti de la bugetele rpimariilor ,banii mei ,mei tai ,al tuturor indiferent daca esti fan sau daca diresti ca banii tai sa finanteze o echipa de judet si sa mergi pe sosele cu gropi ,iti rupi masina ,fara autostrazi etc ..eu prefer echipele

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  29 Iulie 2016, 09:45

băiatulș ăsta șmecher, care a folosit acțiunile clubului spre a-și plăti datoriile proprii la Marfin, face pe „mititelu”. La ce să te aștepți când cauza este apărată de un avocat - fost ministru al justiției -condamnat penal?! probabil că ăla își mai cauută de lucru cu cadavrul Rapidului. dar ăștia sunt ÎN FALIMENT, după p perioadă de insolvență în care n-au reparat nimic, iar justiția amână decizia de suspendare a efectelor falimentului. trebuie să fii absolut... cum vreți dv. ca să te iei după un avocat șmecher și să crezi că ești în aceeași căruță cu Craiova.

963629823699518
Valentin Stratula  •  29 Iulie 2016, 08:49

efectul mititelu l-a lovit si pe neica-nimeni asta din moldova.crede si el ca se v-a alege cu vreo 100 de milioane de euro despagubiri.cat creier o mai avea si asta.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează