FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu renunţă la noua siglă » Steaua o va ”inaugura” la amicalul cu Borussia Dortmund

Articol de GSP - Publicat joi, 15 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 18:21

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre dialogul pe care l-a purtat cu şefii Clubului Sportiv al Armatei pentru folosirea siglei şi a dezvăluit că ”roş-albaştrii” vor evolua împotriva Borussiei Dortmund cu noua emblemă pe tricou.
"Căutăm soluţii să continuăm această colaborare. Căutăm soluţii ca să avem emblema şi în retur. Nu am vorbit despre bani. N-am venit la o negociere. Am venit să găsim o soluţie comună ca să putem continua. Noi trebuie să punem în practică decizia ÎCCJ în cadrul legal. E o chestie de timp

Sîmbătă, la meciul cu Dortmund, vom evolua cu noua emblemă. Trebuie să ne luăm o măsură de precauţie. Vom folosi noua siglă pînă cînd se vor lămuri lucrurile", a spus Valeriu Argăseală.

Steaua şi Borussia Dortmund vor evolua sîmbătă, de la ora 17:30, pe DigiSport 1  şi liveTEXT pe GSP.RO, într-o partidă amicală în Spania, la Alicante.

Citeşte şi: Acord între Steaua şi Armată » Campioana poate folosi pentru o perioadă vechea siglă! Citeşte comunicatul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
darth_2345
darth_2345  •  16 Ianuarie 2015, 21:14

Chiar dacă la început chestia aia colțuroasă părea a fi o țurcană curentată deja ne obișnuim cu noua siglă. E destul de arătoasă. Acum urmează un stadion nou. Sper.

gazistu
gazistu  •  16 Ianuarie 2015, 12:42

mai faina noua sigla....sa o pastreze asta si nici daca sar ruga armata de ei sa le poarte sigle sa no faca.....ARMATA AR TREBUI SA LE PUPE PICIOARELE CA POARTA SIGLA STEAUA , NU INVERS NICI UN LEU LA ARMATA

gabi_tamas_chiarel
gabi_tamas_chiarel  •  16 Ianuarie 2015, 00:31

www.youtube.com/watch?v=MxgbM7U3n4U video cu gabi tamas

Vezi toate comentariile (18)
Comentează