FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Nu se bazează pe Mutu » ASA negociază cu un alt tehnician

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 17:45

ASA Târgu Mureș poartă discuții cu Adrian Falub, căruia i-a expirat contractul cu Chiajna la finalul acestui sezon.

În play-off, antrenorul în acte al mureșenilor a fost Gerorge Ciorceri, însă cel care s-a ocupat de pregătirea partidelor a fost Adi Mutu, deși "Briliantul" nu are licență de antrenor.

Conform Digi Sport, Falub va merge mâine la Târgu Mureș pentru a negocia cu reprezentanții ASA, întrucât oficialii Concordiei nu i-au oferit opțiunea de prelungire a contractului.

Adrian Falub a înregistrat șapte victorii, cinci egaluri și două înfrângeri în timpul play-out-ului, iar Chiajna a încheiat sezonul pe poziția a cincea a clasamentului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  30 Mai 2016, 20:17

Mutu nu e tehnician, e un simplu muncitor necalificat. Singura lui calificare e la pahare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează