FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nu se mai opresc! Șefii lui CFR au anunțat în această seară încă 5 transferuri » Ce se întâmplă cu Silviu Lung jr.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iunie 2017 20:50

Marius Șumudică și-l dorește pe Silviu Lung jr la Kayserispor, iar oficialii lui CFR Cluj par mult mai rezervați în declarații, asta după ce în zilele trecute Iuliu Mureșan anunțase că "transferul în Gruia e ca și rezolvat". 

Lucrurile s-au schimbat între timp, iar clujenii deja au anunțat că au și variante de rezervă. 

"Cu Silviu Lung nu e rezolvată problema, suntem în discuții încă. Dacă nu, avem și alți portari pe care i-am urmărit. Nu din cauza ofertei lui Kayseri nu am reușit să-l luăm.

E complicat să faci o schemă precum încercăm noi, cu jucători la schimb. Șanse încă sunt să se realizeze.

Vom mai face 4-5 transferuri. Variantele de rezervă pentru Lung nu sunt din România. Nu cred că Silviu e mai aproape de Turcia", a spus Iuliu Mureșan la TV Dolce Sport. 

CFR CLUJ

Antrenor: Dan Petrescu (nou)
Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor)
Plecări: Larie (FCSB), T. Lopes, J. Ruiz, D. Roman, Bud, Vâtcă, Antal, Tânc, Spehar (contracte expirate), Gomelt (împrumut expirat), T. Marc, Al. Neagu (contracte reziliate)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
sakamoto
sakamoto  •  20 Iunie 2017, 10:46

Pot transfera clujenii ce jucatori doresc ei. Daca nu vor aduce citziva arbitri valorosi-tudor, avram, coltzescu, gogoman, radu petrescu, cojocaru si nu numai-nu vor cistiga nimic in Liga Ororilor. Fara arbitraje preacinstite, nu face nici o echipa mare brinza in Liga Ororilor. In Liga Ororilor, clasamentul este alcatuit de arbitri. In cupele europene...DERANJ MARE!

daniaania
daniaania  •  20 Iunie 2017, 10:03

Cu siguranta va fi o echipa de locul 1, Dan Petrescu stie cum so faca . HAI CFR !!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  20 Iunie 2017, 08:17

In sfarsit o veste buna ! Raman Nascimento si Nouvier. CFR a vut trupa buna.Poate ii mai trebuiau doi trei jucatori.Si atat! Duca-se Lung jr.Cu Petrescu cu tot!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează