FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Nu se tem de "lupi"! » Ionel Ganea: "Mergem la Ploieşti pentru a lua puncte!"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 20:29

Tehnicianul Rapidului, Ionel Ganea, este optimist înaintea partidei de la Ploieşti cu Petrolul, chiar dacă prahovenii traversează o formă foarte bună.

Petrolul este o echipă bună, cu o forţă deosebită, însă noi mergem la Ploieşti pentru a lua puncte. Domnul Moraru a venit la club, dar nu ne-a transmis prea multe lucruri.

Pe mine, ca antrenor, mă interesează să motivez şi să antrenez echipa cît mai bine. Pancu a revenit cu gol, este un jucător cu experienţă, momentan este golgheterul echipei şi avem nevoie de el în continuare“, a declarat Ionel Ganea la Look Tv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  15 August 2014, 18:35
Postat de just.rapid pe 15 August 2014, 10:18

Te.ai dat in fapt dancretzule, te jurai p.aici ca nu esti stelist.

Confunzi Am fost Stelist de cand ma stiu si ...daca m-a intrebat cineva am spus raspicat acest lucru!!!!!

just.rapid
just.rapid  •  15 August 2014, 10:18
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 14 August 2014, 22:48

La ce sa te astepti in Rapidie? Dupa primul meci cu noi, cand au scapat doar cu 2-1 se bateau cu pumnul in piept de le sareau penele. Dupa al doilea meci erau fericiti ca a marcat Pancu...meciul si ce s-a intamplat pe teren nu conta pentru ei. Asa o sa fie si la Ploiesti...daca vin tarani din Comuna Ploiesti cu portofelele la ei...e fericire mare...nu conteaza scorul...Daca ii si lasa pe "broneti" sa isi desfasoare activitatile comerciale(seminte) e si mai bine...Daca nu ...tot e bine ..astia-s fericiti ca nu se mai usureaza in fundul curtii ci in pungi ecologice...gasesc ei motive sa fie fericiti...sunt suficient de saraci cu duhul...

Te.ai dat in fapt dancretzule, te jurai p.aici ca nu esti stelist.

steaua13
steaua13  •  15 August 2014, 08:29

cate puncte? 2 ?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează