FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Nu stă prea mult pe bară! » Flavius Stoican îşi anunţă revenirea în iarnă

Articol de GSP - Publicat marti, 25 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 25 noiembrie 2014 20:33

Flavius Stoican s-a despărţit de Dinamo pe 12 noiembrie, dar antrenorul nu este dispus să stea prea mult departe de fotbal.
Tehnicianul şi-a anunţat deja revenirea, deşi nu a primit nici o ofertă concretă pînă în acest moment. "Cred că din iarnă, când se va termina turul de campionat, o să mă vedeţi la o altă echipă, pentru că la momentul acesta echipele au antrenori. Iar eu nu sunt genul care să vâneze posturi. Nu am oferte şi nu am luat în calcul astfel de discuţii”, a declarat Stoican conform Dolce Sport.

Lucrurile se vor schimbă însă în iarnă.”La finalul turului o să iau în vedere o situaţie sau alta. La orice echipă o să merg, sunt convins că o să scot maximum", a declarat tehnicianul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
zecs93
zecs93  •  26 Noiembrie 2014, 15:20
Postat de khal_37 pe 26 Noiembrie 2014, 01:06

Daca dinamo a fost iertata de 17 milioane de euro si rapid de de 35 de milioane de euro de catre stat...liga lui mamaliga nu se destrama bre, doar continua pe o panta descendenta.

sti cretinoidulee ce inseamna procedura de insolventa ??? sau vorbesti din basme ??? :))) Dinamo si Rapid au intrat in insolventa, bun, iar din insolventa se poate iesi pentru ca datoriile vor fi sterse pentru ca majoritatea datoriilor ( cel putin ale lui Dinamo vorbind) sunt catre actionarul majoritar, noi am putea iesi si maine din insolventa daca NeaPULITZA spune ca numai vrea sa-si recapete investitia, capisci oai.eeeeeeeeee toanta ???

plischi
plischi  •  26 Noiembrie 2014, 07:45

adica a dat din nou examen si l-au reprimit in antrenorat?!

dansulnorilor
dansulnorilor  •  26 Noiembrie 2014, 07:12
Postat de khal_37 pe 26 Noiembrie 2014, 01:06

Daca dinamo a fost iertata de 17 milioane de euro si rapid de de 35 de milioane de euro de catre stat...liga lui mamaliga nu se destrama bre, doar continua pe o panta descendenta.

Esti atat de prost incat habar nu ai ce inseamna insolventa, nu?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează