FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu toată lumea de la Steaua îl dorește pe Sânmărtean: "Nu știu unde ar putea juca la noi. E nevoie de un mijlocaș foarte bun"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 17:21

Lucian Sânmărtean ar putea reveni în această vară la Steaua, însă Helmuth Duckadam, președintele de onoare al roș-albaștrilor, consideră că mijlocașul n-are unde juca în acest moment în echipa lui Reghecampf și că e nevoie de un fotbalist mai valoros ca el.

"Sânmărtean nu știu unde ar putea juca. Pe postul lui joacă Stanciu. Nici lângă Pintilii nu cred că ar putea evolua, pentru că Sânmărtean nu e închizător.

Dar e nevoie de jucători. Cred că Stelei îi trebuie un mijlocaș foarte bun", a declarat Duckadam la Digisport.

"Stelei îi trebuie doi atacanți, mai ales că a plecat și Marica. A plecat și un fundaș dreapta de la Steaua, să vedem ce se va întâmpla și cu Tamaș... E complicat"
Gabi Balint

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
paradise3net
paradise3net  •  19 Mai 2016, 08:19
Postat de sibelius pe 18 Mai 2016, 18:56

Spune-mi si mie ce a facut Sinmartean cat a fost la Steaua. Si in ultimul an la Nationala. In afara de floricele la mijlocul terenului.

Ce a facut Sanmartean in ultimul an la steaua? Glumesti? Nu mai tin minte ce a facut in returul camp 2013-2014 insa pot sa spun ce a facut in turul 2014-2015. Fara el in turul campionatului, steaua se batea pt locurile 5-6 lejer (asa cum s-a batut in retur, fara el... noroc cu turul). Uita-te cate pase decisive a dat, cum le punea mingea pe cap (sau la picior) atacantilor. Cu tot respectul pt Nicusor Stanciu (un copil care mie imi place f mult), insa nu am vazut la el nici macar jumatate de pasa ca ale lui Sanmartean. Nu mai spun de dribliguri. Nu zic ca acum ar fi o solutie pt Steaua, nu sunt sigur ca ar mai face fata plus ca nici mie nu prea-mi plac repatrierile. Insa Sanmartean a fost genial, fie si doar pt campionatul nostru.

polistul68
polistul68  •  18 Mai 2016, 21:56
Postat de sibelius pe 18 Mai 2016, 18:56

Spune-mi si mie ce a facut Sinmartean cat a fost la Steaua. Si in ultimul an la Nationala. In afara de floricele la mijlocul terenului.

Sinmartean e un jucator foarte tehnic, dar lipsit de forta si viteza de deplasare. E un jucator estetic, care se vede frumos de pe margine. Dar pentru cupele europene trebuie mult mai mult. Da, poate un virf bun, ar fi pus in valoare de Sanmartean. In rest, la ce nivel e in fotbalul romanesc, sanmartean mai poate juca. Dar atit, in Romania. In meciul cu Ludogoret, a fost un ilustru anonim.

polistul68
polistul68  •  18 Mai 2016, 21:53
Postat de don.uci pe 18 Mai 2016, 19:56

3 :)).

Are putini, dar sunt PROFESIONISTI. Aia nu fac intinderi sau rupturi musculare decit extrem de rar, ca au agrija ei in primul rind....apoi in campionatul lor nu sunt jucatori gen lacatus, Alexa, sau gabi Muresan...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează