FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nu uită și nu iartă! Atac fără menajamente al lui Andone: "Cum să faci performanță?" » Ce zice despre Ionuț Negoiță

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 12:28

Dat afară în februarie, Ioan Andone a vorbit despre Dinamo și a criticat politica impusă de Ionuț Negoiță de a renunța la jucătorii importanți și spune că șeful clubului alb-roșu este influențat de alții.

"Anul 2017 s-a încheiat prost pentru Dinamo din cauza faptului că se vând tot timpul jucători. În 6 șase luni au vândut numai titulari, Paul Anton, Miha Mevlja, Valentin Lazăr, Dorin Rotariu și Harlem Gnohere. S-au vândut 5 din 11. Cum să faci performanță? Dar asta este politica clubului.

Negoiță e sfătuit să vândă tot ce-i mai bun și de aceea lucrurile nu au cum să meargă bine. Nu există stabilitate. Banii se câștigă din performanță, din Europa League, de unde iei 10 milioane de euro. El le știe, dar sunt alții care-i spun că e mai bine să vândă. Din păcate, este influențat", a spus Andone la TV Digi Sport.

"A fost greșeala mea că am luat echipa. Eu credeam că după Rednic puteam să urcăm și să ajungem în cupele europene, dar nu a fost asa. La Dinamo, după ce se investește se vinde și de aceea echipa nu are rezultate" Ioan Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  26 Decembrie 2017, 11:29

Adone sa se pensioneze si sa ne lase pe noi . Sta numai la cotitura

geo.b.
geo.b.  •  24 Decembrie 2017, 20:32
Postat de calinescu_ pe 24 Decembrie 2017, 16:29

FALCOSULE , CATE CONTRACTE I-AI FACUT LUI MIHNEA ???????????? AI VAZUT FILMUL " UITE CINE VORBESTE "...???? CAM ASTA ESTI SI TU , UN PROFITOR ....!!!!!! VALY LAZAR ERA DE NATIONALA SI FIU-TAU LA DAT IMPRUMUT LA ARABI ....!!!!! EU CRED CA VOI ATI LUAT MAI MULTI BANI CA DINAMO .....!!!!! IAR DINAMO A FOST CU UN PAS DE PLAY OUT ....!!!!!

Poate ca ai dreptate,dar si el are dreptate cand spune ca motivul principal pentru care nu se vad rezultate este ca se vinde prea mult.Daca tot vinzi si nu pastrezi cel putin un nucleu de 12 - 13 jucatori titulari,nu o sa ai omogenitate,iar fara omogenitate......supravietuiesti dar......pa performanta.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  24 Decembrie 2017, 20:23

aaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează