FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu vor la Steaua! Becali a fost refuzat deja de două dintre țintele sale

Benzar și Marin sunt cei mai vandabili jucători ai Viitorului în acest moment
Benzar și Marin sunt cei mai vandabili jucători ai Viitorului în acest moment

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 00:00

Răzvan Marin și Benzar nu sunt interesați de un transfer în București, ambii speră să plece de la Viitorul direct în străinătate.

Becali i-a remarcat pe Răzvan Marin și pe Romario Benzar, doar că i-a văzut prea târziu. Statutul de internaționali, pe care fotbaliștii lui Hagi l-au dobândit recent, le-a crescut cotele și le-a schimbat planurile.

Jucătorii cred că progresul pe care l-au înregistrat în ultima vreme le dă dreptul să spere la un transfer direct în străinătate, o variantă mai atrăgătoare pentru ei decât ar fi trecerea la Steaua.

Îi mai ține pentru titlu?

Gigi a făcut o politică din curtarea fotbaliștilor de la Viitorul. L-a readus de acolo pe Toșca, i-a cumpărat pe Gabi Iancu și pe Florin Tănase. A consumat peste 2,5 milioane de euro doar cu achiziționarea celor trei! Becali a căutat să liciteze în ultima perioadă și pentru Marin, și pentru Benzar, însă Hagi amână decizia în privința internaționalilor.

Gică are două variante la dispoziție: să dea lovituri cu două transferuri mari sau să-i mai păstreze și să continue lupta pentru titlu în partea decisivă a sezonului, pe care Viitorul o poate începe din postura de lider.

Invenții ale lui Hagi

Mai ales Răzvan a atras atenția în ultima perioadă, datorită prestațiilor de la națională. Fiul lui Petre Marin are 20 de ani și a fost pomenit drept țintă pentru formații importante din Europa, inclusiv Juventus. Și dacă nu va ajunge la Torino, șansele să se transforme în stelist sunt minime.

Benzar, 24 de ani, gândește și el la fel, e convins că va avea posibilitatea să treacă în alt campionat. Romario a debutat cu Viitorul în Liga 1 ca mijlocaș central.

Hagi l-a reprofilat apoi fundaș dreapta și jucătorul născut la Timișoara a funcționat cel mai bine pe poziția de "lateral", pe care și-a câștigat și loc de titular în formula lui Daum. Marin e la Viitorul de la 16 ani, după ce evoluase la juniorii Stelei, iar Benzar a ajuns în Dobrogea la 17 ani.

Rămâne Țâru accesibil

Becali a mai pomenit nume de jucători de la Viitorul: Bogdan Țâru, Florinel Coman. Fundașul central Țâru ar avea ocazia să devină titular la Steaua, întrucât Reghe nu are multe soluții în centrul defensivei.

Bogdan are 22 de ani și a revenit în ultimul an după o perioadă în care a fost chinuit de probleme medicale. "Vreau fundași de la Hagi și de la CFR", a spus Becali. Stoperii Clujului sunt Larie, 30 de ani în ianuarie, și Horj, 20 de ani.

181de meciuri și 9 goluri are Benzar la Viitorul în primele două ligi. Mijlocaș central, Marin a jucat 74 de partide și a marcat 7 goluri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
983732924972315
Soos Vilmos  •  14 Decembrie 2016, 19:00

E placut sa constati ca mai exista si oameni normali in acest fotbal mizer.

stefan..
stefan..  •  14 Decembrie 2016, 14:22

Jucatorii "Reejelui" :))) blatist al fotbalului romanesc s-ar putea sa-si fi dat seama ca trecerea la echipa ciobanului ar insemnea bani mai multi pentru ei, dar finalul carierei fotbalistice, la nivel de performanta. Exista suficient de multe exemple de talente care, ajunse la echipa ciobanului, au devenit "petarde", ca fotbalisti.

brandremist
brandremist  •  14 Decembrie 2016, 13:18

Atât timp cât vor juca meci de meci, chiar și la echipe micuțe, eu zic că e bine. Andone a început de jos și acum joacă în La Liga. Chiar și Stoian se zbate acum prin Serie A, deși nu e mereu titular. Dacă se aruncă la echipe mai mari și îngheață pe banca de rezerve a ălora, ne luăm adio de la ei. Sunt majori, vaccinați, totul depinde doar de ei, dacă-i duce capul.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează