FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

Nume mari, evoluții mici » Care este cea mai mare țeapă la transferuri în Liga 1?

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 11:21

Cluburile din Liga 1 ne-au luat ochii cu achizițiile spectaculoase ca nume în perioada de transferuri din iarnă, dar nu multe au confirmat. Printre fotbaliștii care par deja investiții bune sunt Pintilii, Bicfalvi, Milevski. 

La polul opus, al dezamăgirilor, după patru meciuri disputate în Liga 1, avem mai mulți candidați: 

Marica (Steaua): Atacantul de 30 de ani este cel mai important nume venit în Liga 1 în această iarnă, dar în 4 meciuri jucate nu a marcat niciodată, ratând ocazii mari și s-a mai și accidentat grav;

Mutu (ASA): "Briliantul" a arătat că nu mai poate juca la un nivel înalt și nu și-a ajutat deloc echipa, fiind mai mult antrenor, decât jucător.

Ghebhart(Steaua): Neamțul adus la cererea lui Reghecampf nu a impresionat deloc în minutele în care a fost folosit, fiind criticat dur de patronul Stelei: "El, săracul, se vede că nu mai poate";

Bartallstovu (Dinamo): Mijlocașul remarcat de Rednic nu a arătat nimic în cele 148 de minute jucate și începe să pară deja un transfer ratat.

Pecanha (Viitorul): Hagi l-a adus pe Pecanha pentru a aduce siguranță, dar portarul a gafat de mai multe ori și nu s-a ridicat la nivelul prestațiilor de la Ploiești.

Bawab (Steaua): Adus pentru a-i face concurență lui Marica, iordanianul a jucat doar șase minute, iar când a trebuit să fie titular, s-a accidentat, Steaua fiind nevoită să mizeze pe Tade;

Ziani (Petrolul): Venit ca o stea la Petrolul, Ziani a dezamăgit în cele 4 meciuri jucate la formația ploieșteană și nu avut randamentul dorit de staff-ul echipei.

Scarlatache (Astra): Venit la insistențele lui Șumudică, fundașul central a greșit decisiv la meciul din Cupa Ligii, cu Steaua, și a avut evoluții modeste. 

Vezi AICI lista completă a transferurilor făcute în această iarnă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  16 Martie 2016, 21:52

iti dau teapa "nasolului de pipera" am sa scriu putea-i in loc de puteai, sa vedem daca e individul ala frustrat care sufera de gramatic...mosul cu sacul

1087641304599845
Ervin Ablamit  •  16 Martie 2016, 19:31

Reghe

sibelius
sibelius  •  15 Martie 2016, 13:28
Postat de cainelup pe 12 Martie 2016, 13:00

Deci s-a ales praful de el pentru ca a refuzat *** (ia dex-ul, repede). Logica ***...sau stii tu, ***...

Praful s-a ales si de buzunarul lui Texeira. I s-a parut ca a dat pastorul prea putin. Acum umbla pe la comisii ca nu a vazut bani de 6 luni.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează