FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Numele de pe lista Stelei » 3 variante TOP CLASS pentru banca tehnică: "O să fie cine nu ne așteptăm!"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 00:10

Demisia lui Rădoi pune în mare încurcătură campioana României, care trebuie să găsească rapid antrenor. Primul nume vehiculat este Laurențiu Reghecampf, omul care a cîștigat două titluri consecutive cu Steaua.

"Să vină oamenii de se dau mari steliști pe la TV, dar cer 25.000 de euro", a fost declarația lui Rădoi după anunțarea demisiei. "O să fie cine nu ne așteptăm", a completat și Crăciunescu la Digi. 

Gabi Balint și Andrei Vochin sînt și ei convinși că Reghecampf va fi noul antrenor al Stelei. Singurul impediment este legat de faptul că acesta este sub contract cu Litex Loveci. Dar la iarnă ar putea rupe contractul cu gruparea bulgară pentru a reveni în România.

O altă variantă este Cosmin Olăroiu, care se află într-o relație bună atît cu Gigi Becali, patronul echipei, cît și cu Mirel Rădoi - care ar putea rămîne ca manager general sau președinte. 

Totuși, Olăroiu mai are contract cu Al Ahli Dubai pînă la jumătatea anului 2018 și îi va fi destul de greu să plece.  

Și Victor Pițurcă apare pe lista posibililor antrenori. Acesta nu se află însă într-o relație foarte bună cu patronul echipei, după experiența neferictă din 2010. De asemenea, și acesta e sub contract, cu Al Ittihad, unde nu a putut fi convins de șeici să renunțe la bani, așa că a fost păstrat în funcție doar în acte.

În afară de aceste trei variante din afară, cea mai la îndemînă variantă pentru steliști momentan ar fi păstrarea actualului staff, cu Dumitriu Dumitriu și Nicolae Dică, cel puțin pînă la finalul acestui an. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (108)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Noiembrie 2015, 12:33
Postat de benaflek pe 30 Noiembrie 2015, 11:03

reghe a fost baiat destept.a plecat cand a vazut ca echipa se subtia ca valoare .a cerut cat nu i se putea oferica sa poata pleca.nu l interesau 5 mii in plus la salariu dar jurnalistii n au prins subtilitatile niciodata

lasa-i sa creada.......la fel cum au crezut ca galca a fost dat afara, desi el putea sa ramana dar si-a dat seama ca totul se duce la fund, etc. Ca fapt divers, Galca mai avea contract si pentru anul asta, doar acum s-au prins niste "jurnalisti" destepti ca a plecat singur, etc. Ei sunt mult prea ocupati cu "live de la palat" decat sa gandeasca niste chestii simple.

benaflek
benaflek  •  30 Noiembrie 2015, 11:03

reghe a fost baiat destept.a plecat cand a vazut ca echipa se subtia ca valoare .a cerut cat nu i se putea oferica sa poata pleca.nu l interesau 5 mii in plus la salariu dar jurnalistii n au prins subtilitatile niciodata

juliusmad
juliusmad  •  30 Noiembrie 2015, 11:03
Postat de d_3amon pe 30 Noiembrie 2015, 10:59

nu are nimeni loc de tine. practic nici nu se poate distinge unde se termina voievodul si incepi tu.

din putul gandirii? nu esti foarte lucid la ora asta ;)

Vezi toate comentariile (108)
Comentează
Close