FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

O altfel de luptă la titlu! Cine ar fi fost campioană detașată, dacă ștergem golurile marcate de străini în Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 19 mai 2018 00:45

Gazeta a scos din calcule golurile marcate de jucătorii din străinătate: Steaua termina sezonul regulat cu 11 puncte peste CFR, în timp ce în play-off, trupa lui Dan Petrescu ar fi avut un singur succes.

În Spania, Marca a alcătuit o ierarhie inedită în LaLiga. A şters toate golurile înscrise de fotbaliștii străini, iar concluzia a fost una surprinzătoare: Valencia ar fi fost campioană cu 4 etape înainte de final!

Gazeta a preluat ideea cotidianului iberic şi a realizat acelaşi joc în actuala ediție de Liga 1. A eliminat toate reuşitele ce aparţin jucătorilor de altă naţionalitate decât cea română.

Faţă de ceea ce s-a întâmplat în sezonul regulat, cea mai mare diferenţă s-ar produce chiar între cele două rivale în lupta pentru titlul de campioană. CFR ar fi acumulat cu 18 puncte mai puţin, în timp ce şi FCSB ar fi avut mai puţine, însă numai cu 3.

Astfel că roş-albaştrii ar fi câştigat primele 26 de etape, cu un avans de 11 puncte faţă de gruparea din Gruia.

12
Şi în play-off lucrurile ar fi stat la fel. FCSB ar fi fost cu 3 puncte peste CFR, însă în spatele Viitorului, care faţă de prima parte a sezonului l-a pierdut pe Eric, brazilianul care înscrisese multe goluri decisive între august şi decembrie 2017.

Chiar şi aşa, Steaua, datorită avansului de la finalul campionatului regulat, ar fi fost acum, cu o etapă înainte de final, campioană matematic: ar fi avut 3 puncte avans peste Viitorul, 40 versus 37, dar şi avantajul lipsei de rotunjire la intrarea în play-off.

12a

 

14 străini au fost în lotul CFR-ului în actualul sezon: Arlauskis, Duka, Vinicius, Boli, Gilvan, Camora, Moutinho, Culio, Djokovici, Omrani, Nouvier, Urko Vera, Balde, Bokila

7 străini au fost în lotul FCSB-ului în actualul sezon: Planici, Artur Jorge, Momcilovici, De Amorim, Junior Morais, Teixeira şi Gnohere

fcsb cfr

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
maxp
maxp  •  19 Mai 2018, 18:22
Postat de randomm pe 19 Mai 2018, 11:35

deci tu crezi ca batjocoresti o echipa care an de an joaca in europa,castiga trofee,se claseaza in primele 2 locuri in campionat si vinde jucatori de zeci de milioane de euro in timp ce tu pierzi timp,bani si nervi pe gsp pentru absolut nimica. da,ai dreptate,echipa este cea batjocurita si nu tu. wtf? bah,voi aveti probleme psihice grave. de aia ati ramas si fara echipa sau urmati sa ramaneti fara echipa din cauza bancrutei frauduloase.

Ce vinde?! Nici in total nu-i vinde pe zeci de milioane, nu mai exagera. A fost toti anii astia echipa cu cea mai buna situatie financiara de departe si asta nu s-a vazut ca rezultate. Vine CFR-ul in primul an in care se poate compara financiar cu FCSB si reuseste ceea ce FCSB n-a putut in 3 ani. Asta eu cred ca spune multe. Nu sari acum pe mine te rog, ceea ce zic e cat se poate de real si ar trebui sa le dea de gandit conducatorilor FCSB. Problema lor e ca din ignoranta nu-si vad problemele, ei se tot cred cei mai tari cand defapt fac o groaza de prostii. Ca daca existau 2-3 profesionisti care sa finanteze cum trebuie clubul, FCSB defila in campionat anii astia.

maxp
maxp  •  19 Mai 2018, 18:17
Postat de randomm pe 19 Mai 2018, 12:29

de 3 abi? wtf? voi visati de 20 de ani. dar hai sa incepem cu inceputul. acum 3 ani ,nu am avut nicio sansa impotriva astrei,tinand cont ca am vandut jumatate din echipe si am adus jucatori pe bani de nimica,dr totusi am fost vicecampioni. acum doi ani am vandut celalta jumatate de echipa si nu am adus nimica(poate doar tanase,dar dupa ce a inceput campionatul),abia in ianuarie 2017 am inceput sa aducem jucatori ,dar a fost prea tarziu si am ratat titlu la mustata. acuma o sa castigam titlul. p.s:pai chiar aia este tu te iei de un lucru care nu are nicio logica,adica,daca erau suporterii,patronu,echipa etc.p[roblema da,dar cand statul mafiot vrea sa te fure,tu in loc sa tii cu noi tu tii cu statul mafiot. sunt tare curios ce o sa spui cand o sa vezi ca despagubirile o sa fie sub 100 de mii de euro pentru zece ani si becali o sa poata cumpara marca cu 250 de mii de euro. ce o sa spui atunci? daca chiar instanta a spus ca pentru 10 ani pretul este 100 de mii,inseamna ca pentru vanzare mai mult de 250 de mii nu are cum sa fie. o sa vina in genunchi talpan la becali ca sa cumpere marca.

:))))) Chiar m-ai facut sa rad bine. Deci pe langa ca n-ati luat titlul de ceva vreme, mai si scoti in evidenta un management de tot ***. Iti pierzi toata echipa in iarna si nu aduci nimic in schimb. Si totusi, din ce zici tu, din 2017 echipa a avut ce-i trebuie, si totusi rateaza din nou 2 titluri (acum sa fim sinceri, trebuie sa fii foarte visator sa crezi ca FCSB castiga maine campionatul). Sigur, eu nu sunt de-acord, si in 2017 si in 2018 managementul a fost execrabil, este de altfel motivul pentru care nu mai castigati nimic. Faptul ca n-au mai plecat jucatori n-are nicio relevanta, voi v-ati facut si anul asta jumatate de echipa si aia usor supraestimata. Hai ca de la mijloc in sus echipa arata cumva (desi multi si-au aratat limitele si dintre acestia), dar pe spate e jale de multa vreme. Si voi tocmai acolo nu v-ati intarit. Iar marea voastra drama e faptul ca pana acum n-ati luat titlul neavand nu stiu ce concurenta, adica sa fim seriosi, si Astra si Viitorul au fost niste surprize, daca exista o echipa serioasa in campionat, nu luau campionatul, dar de acum incolo, la cum arata lucrurile la CFR, va va fi din ce in ce mai greu. Doar ca s-ar putea axa ei pe Europa e ultima voastra speranta, in rest... ca pana la urma si anul asta n-ati profitat de o evolutie sub asteptari a CFR-ului, care a pornit favorita la titlu din start, acum ca multi au zis alta din subiectivism, nu mi se pare elocvent.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100692244141081
John Milne  •  19 Mai 2018, 16:08
Postat de daweroirl pe 19 Mai 2018, 10:00

ai inceput munca !?

*** . You dig ? Hahahaha

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează