FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

EXCLUSIV O echipă din Liga 1 se desparte de doi dintre veterani!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2017 16:08

Conducerea Concordiei este supărată pe Cristi Bălgrădean și Marian Cristescu, fiind posibil ca echipa să se despartă în iarnă de cei doi veterani.

Egalul cu Gaz Metan și înfrângerea la scor cu Viitorul, 0-3, au umplut paharul răbdării conducătorilor celor de la Chiajna.

Conform surselor Gazetei, șefii ilfovenilor sunt foarte supărați pe portarul Cristian Bălgrădean, 29 de ani, dar și pe Marian Cristescu, 32 de ani, marcatorul din egalul de sâmbătă cu trupa lui Pustai.

Antrenorul Chiajnei, Ion Moldovan, îi consideră pe cei doi liderii echipei și ar fi deranjat de faptul că aceștia nu se ridică la nivelul așteptărilor, mai ales că sunt și cel mai bine plătiți fotbaliști din lotul Concordiei Chiajna, remunerații care sunt peste media Ligii 1.

Conform acelorași surse, managementul ilfovean va ține, zilele acestea, o ședință cu staff-ul tehnic, dar și cu cei doi fotbaliști pentru a hotărî ce se va întâmpla cu cei doi, fiind posibil chiar să le fie rupte contractele în această iarnă. 

8.000 €pe lună câștigă Bălgrădean la Chiajna

212 meciuri a jucat Bălgrădean în Liga 1, all-time

7 goluri în 21 de meciuri a marcat Cristescu în acest sezon de Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Decembrie 2017, 21:33

cristescu e golgheter la astia,e chiar culmea chiajna

Vezi toate comentariile (1)
Comentează