FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O legendă a Stelei îi dă dreptate lui MM Stoica: "Nu-s convins că Sînmărtean va face faţă la Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2013 00:00 / Actualizat vineri, 24 mai 2013 16:38

Lucian Sînmărtean este unul dintre jucătorii doriţi de Becali în această vară, dar MM Stoica spune că nu este nevoie de mijlocaş după venirile lui Răduţ şi Stanciu.

Chiar dacă Becali şi Porumboiu s-au înţeles înainte ca patronul Stelei să intre la închisoare, transferul pare blocat de manager, cel care nu mai vrea un mijlocaş în acest moment, deşi Alex Chipciu s-a accidentat.

Tudorel Stoica, legenda Stelei din anii '80, este puţin circumspect în privinţa adaptării lui Sînmărtean în Bucureşti: "Sînt jucători de echipe de provincie şi jucători de Capitală. El este un jucător capricios, ar putea să facă faţă, dar nu sînt convins. Nici la Vaslui nu joacă meci de meci bine, are o fază azi, una în alt meci", a spus la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Sînmărtean este dispus să vină la Steaua dacă va primi acelaşi salariu ca la Vaslui, 300.000 de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
sibelius
sibelius  •  24 Mai 2013, 21:35
Postat de ando89 pe 24 Mai 2013, 18:02

Un meci el, urmatorul altul, este sport de echipa, nu? Oricum Messi, Xavi si Iniesta sunt deocamdata ocupati, poate o sa ajuga in Romania peste vreo trei decenii, la bai de namol:)) Si nici macar ei nu le rezolva pe toate:)

De acord. Dar in locul unui batran obosit si interesat de banii din buzunar prefer sa-l vad pe Iancu in primul 11. Calificarea in grupe nu va depinde de Sinmartean, iar in grupe nu va face diferenta. Cel mult vom irosi o schimbare in minutul 30 cand se va "accidenta".

thumbzilla..
thumbzilla..  •  24 Mai 2013, 20:25
Postat de lollol pe 24 Mai 2013, 17:52

am dat like comentariului ca sa demonstrez ca nu sunt eu DUMBZILLA,chiar daca dai mesaj de pe ascuns nu-ti poti da like singur! :))))))))

tu chiar esti tampit onanie :))) postezi cu id ascuns,iar apoi vb singur :))))))) pe tine nici cei mai buni doctori de la obregia nu te mai repara taranushule.

forumeer
forumeer  •  24 Mai 2013, 18:51

Ca face fata sau nu e foarte important, sunt multi jucatori care pot juca pe pozitia lui. Important e ca Steaua tot prima la transferuri e! Campioana se respecta, deh:))! Restu'? Citit avatarul:)), e pt voi!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează