FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O legendă a Stelei îl ia peste picior pe Șumudică: "Ai încercat cu portocale?"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 12:50

Gabi Balint, fostul jucător al Stelei, a scris pe contul său de Facebook că are cîteva întrebări la care încă n-a primit răspunsul după ultima etapă.

"Ce final de campionat! Nu mai fac previziuni că le fac degeaba. Stau în banca mea și aștept ultima etapă, dar niște întrebări tot mă chinuie. Poate CSMS Iași să încurce Steaua după evoluția penibilă de la Tg. Jiu? Ce mai are de cîștigat Oțelul la Tg. Mureș?

Colțescu, după ce i-a acordat cartonaș roșu lui Morais, a revenit asupra deciziei după consultările cu asistenții sau s-a încurcat la numărătoare? Șumi, ai încercat cu portocale?", a scris Balint pe rețeaua de socializare.

Ultima întrebare a fost cu referire la declarația lui Șumudică de aseară: "Îmi pare rău de ASA, dar nu puteam să mă dau la o parte chiar dacă pe steliști nu îi înghit nici cu 10 kile de lămîi".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
adyavr
adyavr  •  25 Mai 2015, 20:53

Mda si portocalele necoapte sunt acre! Dar victoria de aseara e pentru el ca sa se afirme, e acelasi scenariu pe care la facut Razvan Lucescu la brasov.

adyavr
adyavr  •  25 Mai 2015, 20:48

481531598678203
Ciprian Pintilie  •  25 Mai 2015, 19:32

Blatistule!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează