FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

O legendă a Stelei nu privește cu ochi buni schimbarea numelui în FCSB: "Sunt îngrijorat, trist, abătut. Fosta casă dispare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 17:48

Ladislau Boloni (64 de ani), fostul mare jucător al Stelei, s-a arătat dezamăgit de turnura pe care au luat-o lucrurile la clubul pentru care a făcut istorie.

"Se pierde un simbol. Mă bucur că, până la urmă, se ajunge la o înțelegere. Nu știu dacă mai rămâne altceva decât palmaresul.

Într-un fel, e bine că ajungem la sfârșitul unei proceduri care dura de foarte, foarte mult timp, dar noi, cei vechi, suntem îngrijorați, triști, abătuți pentru că fosta casă dispare.

Multe lucruri dispar din trecutul său și nu știu dacă mai rămâne ceva, doar palmaresul. Sper că noul proiect Steaua să reușească", a declarat Boloni, la TV Dolce Sport.

  • Boloni a evoluat între 1984 și 1987 la Steaua, alături de care a câștigat opt trofee, printre care și Cupa Campionilor Europeni, în 1986

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
noelstoica
noelstoica  •  30 Martie 2017, 01:04
Postat de mal. pe 29 Martie 2017, 19:59

Dacă Boloni simte că avea casa la stână, e problema domniei sale... Să fie clar pentru toată lumea, să nu ne mai antrenăm în emiterea de teorii: rostul unei hotărâri judecătorești este acela de a pune adevărul în drepturile sale! Restul sunt sentimente, prețiozități... Oare nu știți bine că orice hoț sau pungaș pot să fie priviți cu simpatie? Au și ei oameni care îi iubesc cu devotament... Asta nu înseamnă că nu fură... Se dovedește că toate afacerile dlui Becali cu armata au avut un puternic accest de... pungășie! De ce nu și-a creat o echipă cu care să plece din Liga 5-a și să ajungă în UCL? Era mai bună masa gata pusă... și să nici nu plătească bucatele...

Vorbesti de justitie, pe ce lume traiesti? Suntem in Romania lui ..#Rezist!

noelstoica
noelstoica  •  30 Martie 2017, 00:38

Vorbesti de justitie, pe ce lume traiesti? Suntem in Romania lui ..#Rezist!

1425838917717550
John Milne  •  29 Martie 2017, 20:10
Postat de ortega pe 29 Martie 2017, 19:59

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează