FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O legendă dinamovistă îl ia peste picior pe Negoiţă: "Vă zic eu motivul pentru care nu-şi doreşte să joace în Europa!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 17:35

Dinamo se bate în acest moment pentru locul 4 în Liga 1, performanţă care ar asigura participarea echipei în preliminariile Europa League în sezonul viitor.

Ionuţ Negoiţă, Constantin Anghelache şi Flavius Stoican au declarat în ultimele săptămîni că îşi doresc o participare în Europa în sezonul viitor, dar un mare dinamovist nu crede în aceste afirmaţii şi îl ia peste picior pe acţionarul majoritar din "Ştefan cel Mare".

Dănuţ Lupu consideră că Ionuţ Negoiţă ar fi nevoit să scoată prea mulţi bani din buzunar pentru Europa League şi că de fapt acesta nu şi-ar dori ca roş-albii să încheie pe 4:

"Părerea mea că Ionuţ Negoiţă nu-şi doreşte să termine pe locul 4 şi să joace în cupele europene. Ar fi prea costisitoare această participare pentru Dinamo.

Din cîte ştiu, Negoiţă mai are şi o datorie importantă către Nicolae Badea", a explicat Lupu la televiziunea sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (78)
caminero
caminero  •  04 Aprilie 2014, 09:08
Postat de unico_biancorossi pe 03 Aprilie 2014, 21:34

danut lupu.. tv sport ro.. mda, e destul de clar. pai, mai exista tv sport ro? cred ca au maxim 10 spectatori/zi, unul dintre ei fiind danut lupu'l. daca nu cumva i-au pus aia niste cuvinte in gura, pe vreo stire prapadita cu poza lui : danut lupu sustine ca... (si i-au trimis un cec de 120 de lei pentru o sticla de ballantines). halal.

Ce să susţină Dănuţ Lupu?!? că el nu se poate susţine nici pe el însuşi, pică în bot încă de la 11 dimineaţa, şi generează destulă forţă gravitaţională încît să menşină în jurul său o atmosferă de aburi de alcool şi ceva urme de mentă ... În rest, Lupu chiar a fost o legendă a lui Dinamo, fie şi prin faptul că a făcut parte din echipa aia standard a lui Dinamo 90 ... Stelea - Mihăeascu, Rednic, Andone, Klein ... ... Totuşi, asta a fost demult tare ... şi omul s+a discreditat total de atunci ...

reddogsv
reddogsv  •  04 Aprilie 2014, 08:36

Hai mai terminati-o cu ,,legendele'' astea care nu au ocupatie! Dupa Fl Petre, Bratu sau Prunea l-ati mai daugat si pe butoiul asta cu rahat care s-a ratat singur. Lupu a fost un jucator important, cu un talent de geniu, dar care a esuat din cauza propriilor slabiciuni si vicii. ,,Gloriile'' astea ar trebui sa puna mana de la mana si sa ajute clubul nu sa critice ce fac altii! Maine poimanine, daca Cioinac da, din greseala, vreun gol Stelei in treceti si pe asta la ,,mituri'' !

nebuneluss
nebuneluss  •  04 Aprilie 2014, 07:29

Ba ce tot bagati in seama asa zise legende.dinamovistii adevarati daca tot vor sa isi dea cu parerea. de ce nu se unesc sa gaseasca solutii pt a scoate clubul din mocirla in care este?deci domnilor "legende si mituri" decat sa criticati si sa luati la misto mai bine puneti mana si aduceti idei ,investitori,si chiar sfaturi tehnice daca tot sinteti asa de priceputi in ale fotbalului.FACETI CEVA !!!

Vezi toate comentariile (78)
Comentează