FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

O nouă lovitură pentru "câini"? CFR Cluj e gata să transfere de la Dinamo » Dan Petrescu anunță: "Mă interesează acest jucător"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 iunie 2017 20:55

Dan Petrescu a anunțat astăzi că CFR Cluj nu se oprește și va transfera în continuare, una dintre ținte fiind chiar de la Dinamo. Clujenii au adus până acum 12 jucători.

"Culio a sosit, dar să vedem dacă poate juca. Nu cred că va fi pregătit pentru primele etape. E bine că a venit, e un jucător pe care mi l-am dorit.

Vor fi jucători care vor pleca, dar cu siguranță vor fi alții care vor veni. Un jucător de valoare cum e Dan Nistor m-ar interesa", a declarat Dan Petrescu.

3 goluri
în 29 de meciuri în Liga 1 pentru Dinamo a reușit Nistor sezonul trecut și a câștigat Cupa Ligii cu formația din Ștefan cel Mare

1.200.000 €e cota de transfer a lui Nistor, conform transfermarkt.de

...despre meciul terminat 2-2 cu NK Istra: "Am întâlnit un adversar puternic, poate puțin mai avansat în pregătire. Mai sunt 3 meciuri amicale și apoi trebuie să ne decidem la echipa de start. Astăzi trebuia să câștigăm. Jucătorii din repriza a doua au încercat, dar n-au putut mai mult"

Echipa de start: Mincă - C. Manea, Luchin, Horj, Camora - Deac, Hoban, A. Mureșan, Păun - Omrani, Bokila

Au intrat în repriza secundă: Vâtcă, Vinicius, Vera, Peteleu, Yasin, Nouvier, Pelayo, Balic, Vlad, Nascimento, Rus

CFR Cluj a adus până în acest moment 12 jucători: Luchin, A. Vlad, Hamed, Balici, M. Coman, Vera, Hoban, Vinicius, Pelayo, Bokila, Culio și Manea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
178516522518224
Dinu Ion  •  01 Iulie 2017, 08:01

Cum poți să fi atât de prost ca,ziarist să scri un asemenea articol !!

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  01 Iulie 2017, 04:49
Postat de iosif__vs pe 30 Iunie 2017, 22:02

Daca pleaca si Nistor, se cam goleste ghiveciul. Il mai umpleti doar cu panselute :))))))))))))))

LUATI L..LA FCSIBI..E PE CALAPOD LA IQ ..PAROL.. CASTIGATI..? ORICE :))))))))))))) SA PLATITI COTA .. E INDEAJUNS

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  01 Iulie 2017, 04:28
Postat de dinamo_fan pe 30 Iunie 2017, 22:30

daca Dan Petrescu a vazut valoare in Nistor...nu vad bine CFRul sezonul asta.

BAH COCALARE..VEZI CA TE CONTRAZICI..TE AI CERTAT.. PI DREACU.. CU MINE PE TEMA ASTA..AI UITAT?.. PACALICIULE :) E FRUMOS SA AJUNGI LA VORBA MEA?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează