FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

O nouă plecare de la Steaua! Reghecampf și-a dat acordul și a renunțat la încă un om din ofensivă

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2016 14:54

Steaua a mai cedat azi un fotbalist. Este vorba despre atacantul de 18 ani, Cristian Onțel. Vârful va juca din sezonul următor la Academica Clinceni, anunță Digi.

În acest moment, Steaua îi mai are în atac doar pe Bojan Golubovici și Alex Tudorie. Astfel, postul de atacant devine la fel de problematic precum cel de fundaș central. 

Cristian Onțel va merge sub formă de împrumut la Academica Clinceni și se adaugă unei liste lungi de plecări de la Steaua în această vară. 

Transferuri la Steaua
Veniri: D. Popescu, Ov. Popescu (ambii de la ACS Poli), Golubovici (CSMS Iași), Vl. Achim (FC Voluntari), Aganovici (AEL Limassol), Alcenat, Ștefănescu, Chitoșcă, Enceanu, Vâlceanu, Tudorie (împrumuturi expirate FC Voluntari)
Plecări: Papp (FC Wil), Carp (Viitorul), Bawab (Umm Salal - Qatar), Râpă, Pârvulescu, Kharja, Gebhart, Marica (contracte reziliate), Popadiuc (FC Voluntari), Chipciu (Anderlecht), Varela (PAOK), Onțel (Clinceni)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  22 Iulie 2016, 18:39
Postat de vyyllyy pe 22 Iulie 2016, 16:31

Sa-i dea pe toti nu mai e mult si se defiinteaza aceasta minciuna de echipa FcSb.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  22 Iulie 2016, 18:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  22 Iulie 2016, 17:16

Manelistule da o sansa tineretului.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează