FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"O nouă retrogradare şi finalul clubului" » Scenariu negru pentru Rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 21 ianuarie 2015 15:19

Rapid se află pe ultimul loc în Liga 1, Cristi Pustai are doar 13 jucători la dispoziţie, iar fostul acţionar, Nicolae Cristescu, prevede un scenariu negru pentru echipă.

"Sînt sceptic, avînd în vedere ce văd că face Valerii Moraru, deşi a găsit clubul într-o situaţie mai bună decît mine. Cînd eu şi Zamfir am venit la Rapid situaţia era mult mai grea. Erau datorii foarte mari şi jucătorii nu erau plătiţi de opt-zece luni. Cînd Moraru a preluat echipa, Rapid urma să primească 1 milion de euro de la Ligă, pentru promovare, şi 150.000 de euro de la Astra, tranşă din transferul lui Alex Ioniţă II.

Nu cred în salvarea de la retrogradare. Este aproape imposibil. Echipa nu are jucători şi văd că şi Dinu Gheorghe pleacă. Dacă vor retorgrada nu  văd cum îşi mai pot reveni. O nouă retrogradare cred că va însemna finalul pentru Rapid", a spus Cristescu pentru Adevărul.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
cipet
cipet  •  22 Ianuarie 2015, 10:58

uite cine-si da cu parerea,nicule vezi ca se ard micii ! din cate-mi amintesc chiar zamfir a spus public "nu va uitati la ce zice cristescu",atunci chiar nu vad de ce l-as baga in seama.echipa trece prin momente de cumpana dar macar are nume si sigla deci inca exista.

supereduardo10
supereduardo10  •  21 Ianuarie 2015, 23:39
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 21 Ianuarie 2015, 18:11

Astia trebuiau desfiintati de mult! A fost numai populismul lui Dragomir si lipsa de decizie a lui Burleanu! Astia doi parca au fost Gheorghe Gheorghiu-Dej pentru rapezi...

saracu de tine ai creieru buretat::) Rapid a fost retrogradata fortat de mafie de pe locul 8. Motivul era in insolventa desi si alte echipe au intrat in insolventa au avut alt tratament. Apoi desi a promovat a fost nevoita sa castige la TAS .Dupa cum se vede nu are probleme sa joace i liga intai chiar daca nu o face prea bine Cam asta sunt faptele retarddd communist care tine cu echipa fara nume si fara onoare

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  21 Ianuarie 2015, 18:11

Astia trebuiau desfiintati de mult! A fost numai populismul lui Dragomir si lipsa de decizie a lui Burleanu! Astia doi parca au fost Gheorghe Gheorghiu-Dej pentru rapezi...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează