FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

O singură condiție! Ce le cere Contra șefilor de la Dinamo: "Doar așa ne vom așeza la masa negocierilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 18:11

Cosmin Contra a vorbit despre posibilitatea preluării băncii tehnice a lui Dinamo. "Guriță" spune că ar fi dispus să negocieze cu șefii "câinilor" doar dacă Ioan Andone își va rezilia contractul cu Dinamo.

"În momentul când Dinamo nu va mai avea antrenor, vom discuta. E presiune la orice echipă, iar eu mă pun în pielea lui Andone. Am mai spus-o. Când cele două părți nu vor mai lucra, eu sunt dispus să preiau Dinamo.  

Ne vom așeza la masa discuțiilor și vom vedea de ce au nevoie. Dacă au nevoie de mine, dacă au nevoie de un proiect serios, voi fi dispus să negociez.

E dificil ca Dinamo să prindă locurile 1-2. Trebuie construit ceva la Dinamo, au nevoie de întăriri, de jucători cu experiență, care se pot bate la obiective mari precum grupele Europa League sau câștigarea titlului.

Dinamo nu poate să facă acest lucru doar cu tineri, e nevoie de oameni cu experiență care să știe cum să lucreze în condiții de presiune. Fără ajutorul jucătorilor cu experiență, tinerii de la Dinamo nu pot face prea multe", a explicat Contra la TV Digi Sport. 

"Ultima oară când am vorbit cu Mutu a fost la momentul instalării sale la Dinamo. Nu am mai vorbit cu el de atunci, nici cu el, nici cu domnul Negoiță" Cosmin Contra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  07 Decembrie 2016, 13:06

NU VAD CARE ESTE PROBLEMA!LA CE CARACTER AU FRATII NEGOITA ANDONE SE POATE TREZI ""PE DRUMURI""IN 24 ORE!!!Cred ca interviul lui CONTRA ori este o ""FACATURA ZIARISTICA""ori este ceva de ""SATIRA SI HUMOR""sub patronajul ""FRATILOR NEGOITA""!!!!!!!

480565775487774
Sebi Popa  •  07 Decembrie 2016, 11:53

ba nici nu au inceput negocierile si deja il luati pe asta la *** si comentarii si mustrari si nu va convine nimic ... va jur guardiola daca vine si pleaca de aici *** de gura voastra ...vai de capul vostru de tzatze d alea de la radio sant....sunt scarbit de.voi nea nimicurilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florinch
florinch  •  07 Decembrie 2016, 11:35

Pai nu acelasi lucru l-a spus si Andone? Ca trebuuiesc adusi cativa jucatori de valoare si cu experienta. Nu am nimic cu antrenorul Contra, insa, daca se crede bun sa faca treaba cu acest lot, daca nu, cu 3-4 jucatori valorosi, sunt sigur ca si Andone va face treaba. Chiar mai buna.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează