FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

O zi până la alegerile LPF! Gino Iorgulescu despre realizări și marele regret: "Am făcut eforturi pentru asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 10:52

Mâine au loc alegerile pentru șefia LPF, iar Gino Iorgulescu și Sorin Drăgoi sunt cei doi candidați. Primul, care este actualul președinte al Ligii, a vorbit într-un interviu despre realizările, dar și regretele pe care le are în primul său mandat. 

"În primul rând, cea mai mare realizare este contractul de televizare a meciurilor: 27.5 milioane de euro net pe sezon! Asigură mare parte din bugetele cluburilor. Apoi, schimbarea sistemului competiţional, cu play-off şi play-out şi reducerea numărului de echipe din prima ligă, de la 18 la 14.

Astfel, competiţia a devenit mai atractivă în condiţiile date şi banii mai mulţi pentru fiecare club în parte. Sezonul trecut, titlul s-a disputat între trei echipe până în ultima etapă, lucru foarte rar şi în marile campionate occidentale.

Cât despre regrete, am mai spus, regret relaţia cu FRF. Am făcut primul pas şi eforturi considerabile ca ea să fie una de colaborare. Nu am găsit aceeaşi înţelegere pe care noi le-am oferit-o lor”, a spus Gino Iorgulescu pentru news.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
demolarii
demolarii  •  22 Octombrie 2017, 17:34

De la 36 de milioane la 27,5 e o mare performanta, la fel cum a fost și cu Cupa Ligii.....omul a fost președinte LPF doar pentru că a fost coleg cu M Sandu de echipa,.....

915130541905898
Gabi Simon  •  22 Octombrie 2017, 16:33

Doresc sa fac o propunere pentru Liga Profesionista In aliniatul unde au in programa de competite ar trebui sa se incerce a pune in aplicare ideea pentru a se scapa de insolventa si faliment sa se introduca un paragraf cel mai important ,ca la fiecare inceput de ssezon,toate echipele care sint incepind de la liga 1 si pina la ligile inferioare sa se puna obligatoriu un PLAFON DE FINANTARE,IN CARE FIECARE ECHIPA SA PREZINTE LA LIGA 1 de exemplu UN BUGET DE 3 MILIOANE DE EURO SI CU SUMA ASTA SA PREZINTE DOSARUL LA LIGA,APOI CE LI SE MAI CUVIN ECHIPELOR DIN DREPTURILE DE TV ECHIPELE SA SSE POATA DESCURCA INTR-UN SEZON INTREG LA FEL SI IN LIGA 2 ACOLO CU CEL PUTIN 1,5 MILIOANE PLUS DREPTURILE TV SI TOT ASA IN CONTINUARE SI IN LIGILE INFERIOARE O sa veniti acum sa imi spuneti ca sunt echipe care nu au banii astia sa se inscrie,asa este si nu sint,dar daca nu se face asta si bineinteles aici vine si restructurarea tuturor ligilor pina nu se aplica criteriul acesta vom avea mereu echipe in insolventa si la liga a 2a si mai jos vor fi echipe mereu care vor incepe campionatul apoi se vor retrage din campionat pentru ca cele mai multe si aproximativ toate depind de banii din televiziune ce le imparte liga tuturor Rog pe aceasta cale sa se tina cont de masura asta ,si daca se va impune echipelor asa ceva multe se vor da la o parte si atunci vom putea face liga 1 mult mai puternica chiar de o fi si cu 12 echipe ,si la fel si pentru liga a 2 a

896192067117678
Nello Milano  •  22 Octombrie 2017, 13:45

GINO OBEZUL E UN CIOFLINGAR CU DIPLOMA COMUNISTA UN INCOMPETENT

Vezi toate comentariile (9)
Comentează