FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Oan, ciu, fri, atenție cum scrii! Un SMS haios al Anamariei Prodan și engleza ei britanică... accidentată :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 iunie 2017 21:55

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unei conversații din baza de date Football Leaks pe care Anamaria Prodan a purtat-o în scris, pe Whatsapp, cu unul dintre oficialii celor de la Al Hilal.

Convorbirea era legată de litigiul pe care Mihai Pintilii l-a avut cu clubul arab, iar impresarul Bani Mustafa Akram i-ar fi făcut o propunere fotbalistului pentru a stinge acest proces. 

Mesajul Anei, scris în limba engleză, conține însă mai multe greșeli. Acestea sunt amuzante în contextul în care impresarul a declarat ieri că: "Nimeni nu mi-a dat nicio şansă in America pentru că era foarte greu. Sa te duci ca o fată, care vorbea limba engleză britanică... râdeau toţi de mine. Şi mă întrebau dacă am venit de la Oxford. Până mi-am reglat engleza americană a fost un circ".

Jurnalistul GSP Costin Ștucan a publicat mesajul pe pagina sa de Facebook:

costin stucan 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
romeverest
romeverest  •  08 Iunie 2017, 17:12

O *** deghizata in mare doamna !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  08 Iunie 2017, 13:32
Postat de zizu pe 08 Iunie 2017, 11:04

stai calm....astia cenzureaza dupa bunul lor plac! au pus niste reguli pe care ei insusi nu le respecta si ar trebui ca cineva sa i intrebe pe ei de sanatate fiindca cenzureaza dupa bunul lor plac,cand si pe cine vor! sunt tipi care nu sunt cenzurati orice ar fi si sunt altii cenzurati ptr orice ragait scos! exemplu,miemi a fost cenzurata azi o expresie,un cuvant absolut inofensiv,doar de dragul cenzurarii...si nu e prima oara! deci acesti tovarasi repet,cenzureaza discretionar,cum vrea muschii lor,cand si pe cine vor ei!pe ei cine i trage la raspundere ptr ingradirea dreptului de exprimare? normal,ar fi fost ca domnii de pe acest site,inainte de a trece la cenzurat si moderat,nu sa vina cu o coala A4,de reguli pe care ei insusi nu o respecta,normal ar fi fost sa vina cu o lista de cuvinte care ar fi cenzurate din prima cum apar si atat! ei cenzureaza absolut discretionar repet,pe cine si cum vrea muschii lui stucan

Hahahahaha. Stai linistit ca eu le-am dat copy-paste aici la articolul din Constitutia Romaniei in care scrie clar si negru pe alb ca cenzura de orice fel este interzisa in Romania. Stii ce-au facut gigistii? Au cenzurat articolul din Constitutie.

red77
red77  •  08 Iunie 2017, 11:25

raspunsul asteia I em a leidi and nu ma cobor la level you. *** *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează