FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-1

Oaspeții au cerut eliminarea lui Vali Lazăr, dar dinamovistul a comentat ironic incidentul: "Experții știu mai bine"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 23:03

Valentin Lazăr a comentat faza la care cei de la Gaz Metan Mediaș au cerut ca acesta să fie eliminat, în urma unei intervenții cu cotul asupra lui Crețu.

În minutul 52, Vali Lazăr a lovit cu cotul un adversar, iar medieșenii au cerut ca aceasta să fie eliminat, dar centralul Andrei Chivulete a acordat doar cartonaș galben.

"Este păcat că nu am reușit să ținem de acel 1-0. Normal trebuia să câștigăm acasă, am avut 1-0, apoi ne-am retras și am primit gol.
Experții știu mai bine, dar eu alergam către minge și el s-a pus în fața mea, nu am vrut să-l lovesc cu cotul", a spus dinamovistul la finalul partidei, la Dolce Sport.

În studioul Dolce Sport, Constantin Zotta a analizat faza și susține că mijlocașul lui Dinamo ar fi trebuit eliminat.

Dinamo și Gaz Metan Mediaș au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat în Ștefan cel Mare, în etapa a șasea a Ligii 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
luc11
luc11  •  27 August 2016, 10:50

ma tem ca ziaristii il fac mai destept pe Lazar, nu cred ca a fost o ironie ci cred ca de obicei a "vorbit gura fara el", nu inteleg de ce este mandat sa vorbeasca in numele lui Dinamo ..numai pentru ca nu are trac in fata camerelor??..nu cred ca vrut sa-l loveasca ci era disperat sa ajunga dupa minge, iar adversarul l-a obstructionat taindu-i calea de alergare cu toate ca nu avea treaba cu mingea

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  27 August 2016, 08:13

Dupa Steliano, uite ca si Vali e priceput la caft. De fotbal cand s-o apuca?

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  27 August 2016, 08:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close