FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Obligat de Gigi să clarifice situația! Ce a făcut Argăseală după ce a fost sunat de patron: "Mi-a zis că am lăsat loc de interpretări" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2015 22:24

Steaua este una dintre puținele echipe din Liga 1 care se poate lăuda că nu are probleme cu banii. Campioana României nu numai că este cu salariile la zi, însă roș-albaștrii au plătit și toate primele restante.

Întrebat despre acest lucru, Valeriu Argăseală a ezitat să dea un răspuns ferm. După ce a ieșit din direct, președintele Stelei a fost sunat de Gigi Becali, care i-a cerut să intervină și să clarifice situația.

"M-a sunat și mi-a zis că am lăsat loc de interpretări. Deci, da! Avem totul la zi, inclusiv prime de obiectiv, absolut tot", a zis Argăseală la Digi, în a doua intervenție telefonică.

Costel Gâlcă a confirmat informația la Dolce: "Da, este adevărat. Eu mai am de semnat un act, dar în rest Steaua a achitat tot față de mine, chiar și primele".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
alex_1973
alex_1973  •  30 Iunie 2015, 18:09

Si Argaseala a stat drepti ca in armata conformanu-se ordinului eliberatului conditionat.Sa mai spuna cineva ca FCSB nu apartine de armata.Ordinul se executa nu se discuta.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Iunie 2015, 15:18
Postat de zizu pe 30 Iunie 2015, 13:08

ceo fi fost in capul lui mou...cu atea nulitati langa el?

Se vede in poza: un candelabru infipt bine!:))))))))

zizu
zizu  •  30 Iunie 2015, 13:08

ceo fi fost in capul lui mou...cu atea nulitati langa el?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează