FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Octavian Popescu nu s-a prezentat la BAC » Vedeta de la FCSB a preferat să joace în amicale cu echipe mediocre

Pe 30 iunie, în ziua probei la alegere a profilului și specializării, Octavian Popescu a jucat în amicalul cu Viitorul Tg. Jiu
Pe 30 iunie, în ziua probei la alegere a profilului și specializării, Octavian Popescu a jucat în amicalul cu Viitorul Tg. Jiu

Articol de , , - Publicat luni, 05 iulie 2021 20:17 / Actualizat luni, 05 iulie 2021 21:19

Octavian Popescu (18 ani) a spus pas ediției din vară de la Bacalaureat și a preferat să joace în amicale cu Viitorul Tg. Jiu, Chiajna și Chindia decât să dea examenul maturității la Nucet.

Octavian Popescu e privit ca viitorul cel mai important transfer pe care FCSB îl va face. „Gigi a refuzat o ofertă deja. S-au propus 13 milioane euro! Ofertă pe care orice alt club din România o accepta", a spus Giovanni Becali la Telekom.

„Alţii se roagă să ajungă să vândă un jucător acolo. Să vedem când va veni o ofertă de 25 de milioane de euro ce va zice, sau de 30 de milioane", a mai spus acesta.

Octavian Popescu nu s-a prezentat la BAC

Cu gândul la postul de titular în echipa vicecampioanei și cu milioane de euro care deja i se învârt amețitor prin cap, Octavian Popescu a dat cu piciorul examenului maturității, după un sezon în care toată lumea l-a ridicat în slăvi și i-a apreciat calitățile de fotbalist.

"Făcea cursuri online și a terminat clasa a XII-a, la el acolo, în comună, la Nucet. Dar nu l-a interesat să dea și BAC-ul. A spus că n-are timp el de examene, că are antrenamente și ceva meciuri amicale pe la București. Colegii lui au fost la Bacalaureat, iar acum se pregătesc de facultate. El a zis că poate vine pe la toamnă, dacă o să aibă timp", a spus unul dintre profesorii fotbalistului.

Rapidistul Pănoiu, zece pe linie!

În schimb, Ștefan Pănoiu, puștiul de 18 ani al Rapidului, are încă un motiv de bucurie după ce a promovat alături de giuleșteni în Liga 1. Fotbalistul a obținut 10 pe linie la Bacalaureatul susținut la Liceul "Nicolae Iorga" din București la probele matematică, chimie și limba română. Mama lui Ștefan Pănoiu este conferențiar universitar doctor Laura Pănoiu, de la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Rm. Vâlcea.

Octavian Popescu nu s-a prezentat la BAC » Vedeta de la FCSB a preferat să joace în amicale cu echipe mediocre
Ștefan Pănoiu, eminentul din Giulești / Sursă foto: 1923.ro

Pe lângă Pănoiu, au mai promovat examenul de Bacalaureat şi Rareş Ilie, Cristi Ignat, Erik Finica, Alex Gheorghe, Alex Despa, Antonio Dumitrescu şi Vlad Ghineţ, toți de la Rapid.

Un alt fotbalist cu rezultate remarcabile la Bacalaureat a fost Radu Drăgușin, 19 ani, fundașul celor de la Juventus. Acesta a venit special în România pentru examen și ieri a publicat pe Instagram notele primite: 8,65 la Română, 9,15 la Istorie și 9,7 la Logică. Drăgușin a promovat cu media generală 9,16, apoi și-a "înțepat" criticii: "Şi ei spun că nu le poţi face pe ambele", a scris fundașul lui Juventus pe rețelele de socializare.

1,2 milioane de euroeste cota de piață a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com

Bacalaureat, sesiunea de toamnă

  • 16 august 2021: limba și literatura română – proba scrisă 
  • 17 august 2021: proba obligatorie a profilului – proba scrisă (matematică sau istorie) 
  • 18 august 2021: proba la alegere a profilului și specializării – proba scrisă (geografie, informatică, fizică, chimie, biologie, economie, psihologie, sociologie, filosofie sau logică)

VIDEO Constantin Schumacher, sfat pentru Octavian Popescu: „Să aibă grijă! Bucureștiul fură proștii!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV „E ca Alibec!” » Portretul lui Zdenek Ondrasek, noul pariu al lui Gigi Becali: „Vârsta nu mi-a dat încredere”

Încă un jucător se desparte de FCSB! Fotbalistul va evolua în Cipru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
contrabas3
contrabas3  •  08 Iulie 2021, 08:52
Postat de pe 05 Iulie 2021, 23:20

La ce față de prost are, cred că pica cu 2 pe linie....

Măi, adevărul este că nici eu n-am cea mai interesată față, dar am mai multă scoală și talent decât toți cei care scriu aici puși într-un singur loc. :) Nu fața te face om, ci caracterul. Apoi ce te ajută să reușești în viață (cu sau fără BAC) este Dumnezeu și talentul înnăscut sau exersat. — Barba non facit philosophum — Succes, Tavi Popescu!

doar...titi
doar...titi  •  06 Iulie 2021, 12:35
Postat de pe 05 Iulie 2021, 23:20

La ce față de prost are, cred că pica cu 2 pe linie....

dap papleaca..probabil ca stii din propria EXPERIENTA!!!

siriussirius
siriussirius  •  06 Iulie 2021, 11:39

De fapt asta fuge de scoala ca dracu de tamiie,si ce daca ?! Are el un pic de talent la fotbal,la ce-i mai trebuie scoala ?! Parca Banel ,Coman si altii ca ei au avut mai multa scoala ,uita-te la ei ,asculta-le interviurile si iti dai seama ,dar s-au realizat,in mentalitatea lor ( si acelor ca ei ) scoala e pentru prosti ,cei destepti n-au timp de scoala,de educatie ,astazi mori cu astfel de preocupari,bine ca si-au ales totusi fotbalul,sportul si nu altceva !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează