FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ofertă de ultimă oră pentru Andrei Ivan » Steaua are concurență serioasă

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 20:39

Gigi Becali și Mihai Rotaru au ajuns la un acord în privința lui Andrei Ivan. Steaua ar urma să plătească 2 milioane de euro în schimbul atacantului, însă jucătorul este indecis.

Cu oferte de la echipe importante din Europa, vîrful pare tentat să plece "afară". După Espanyol, pe urmele jucătorului este și AS Monaco, anunță sportro.

"Nu mă interesează nici o ofertă de la Steaua. Ori plec afară, ori rămîn lîngă colegii mei la Craiova", a zis Ivan în urmă cu două zile pentru GSP.RO. 

Andrei Ivan are deja 43 de meciuri în Liga 1 și a debutat în națională contra Italiei. AS Monaco este pe locul 2 în Ligue 1, cu 21 de puncte sub PSG.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
travka
travka  •  29 Ianuarie 2016, 09:05

mitea 2 o sa fie asta

lapusneanul
lapusneanul  •  29 Ianuarie 2016, 08:49

jurnalistii *** o tin pe a lor...cica fecesebeul are concurenta serioasa...baaaa, penibililor, daca baiatul a spus ca nu vrea la fecesebe, unde e concurenta ?....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  29 Ianuarie 2016, 08:47
Postat de Eugen Eugenescu pe 29 Ianuarie 2016, 08:33

bai,loaza ! Ivane,de tine e vorba ! esti asa de bun incat Steaua iti pute ? ori te crezi vreun Gica Popescu si crezi ca vei ajunge capitan la Barca ? vai de steaua ta,loaza ! vei fi o rezerva permanenta la o echipa de doi bani din Turcia sau China...

cine te-a supalat :) nenea....deci, daca ar veni la fecesebe ar fi om de nationala, daca nu vine e loaza....hahahahaha

Vezi toate comentariile (20)
Comentează