FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE E clar! Dan Petrescu pleacă imediat după Supercupă! » Cu cine va semna şi ce salariu imens primeşte anual!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 10:20

Dan Petrescu abia a venit la cîrma vicecampioanei României ASA Tîrgu Mureș în această vară, însă acesta va pleca mai repede decît s-ar fi crezut.

10:20

UPDATE: Tehnicianul va semna un contract cu formația Jiangsu Guoxin-Sainty, locul șase în campionatul Chinei, anunță DolceSport.

Acolo va primi aproximativ 2 milioane de euro pe sezon!

Clubul ASA are mai probleme, după ce DNA a blocat conturile formației mureșene. Vezi detalii

Știrea inițială:

Dan Petrescu a avut o întîlnire cu șefii celor de la ASA și a decis să rămână la conducerea echipei pînă după meciul din Supercupă, cu Steaua. Ulterior, antrenorul va pleca în China, unde va primi un salariu de 2,5 milioane de euro pe an.

Deși are un salariu foarte bun la Tîrgu Mureș, 200.000 de euro anual, acesta poate pleca datorită unei clauze în care se arată că dacă primește o ofertă mai bună din străinătate o poate părăsi pe ASA.

În locul lui Dan Petrescu ar urma să vină Vasile Miriuță, fostul antrenor al celor de la CFR Cluj.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
manuitordibacidemouse
manuitordibacidemouse  •  06 Iulie 2015, 14:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  06 Iulie 2015, 12:33

si de ce *** sta pana dupa meciul cu Steaua si nu pleaca inainte? este exact cum am spus eu,astia au probleme cu dna prea tarziu incat sa afecteze negativ pentru ei meciul cu Steaua si destul de repede,incat sa afecteze negativ meciul cu dinamo. wtf?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bfg
bfg  •  06 Iulie 2015, 12:20
Postat de brancusi pe 06 Iulie 2015, 12:10

Evident ca nu,remarca mea era generica si se baza pe doua realitati incontestabile:Petrescu a avut mereu criteriu primordial punga de bani imediata si nu un traseu profesional ascendent,generator de castiguri pe masura;nu vorbim de un om amarat,aflat in fata sansei vietii de a scapa de povara saraciei.Te intreb si eu,la fel de sincer,cam ce perspectiva asupra vietii ai avea cu vreo 15-20 de milioane de euro in cont?

sa faci 17,5-22,5 dupa un an in china :)

Vezi toate comentariile (51)
Comentează