FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Ofertă fabuloasă pentru un antrenor din Liga 1! Salariu uriaș din noul "El Dorado" din fotbal

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 19:07

Guizhou Hengfeng Zhicheng l-a dorit în această iarnă pe Vasile Miriuță, căruia i-a oferit un salariu lunar de 45.000 de euro. Tehnicianul lui CFR a refuzat oferta nou promovatei în prima ligă chineză, preferând să continue la formația din Liga 1 care l-a ajutat în momentul în care nu avea echipă. 

"Am avut trei oferte să plec acum, în iarnă. Cea mai tare era din China, unde puteam să câştig de zece ori mai mult decât la Cluj. Am oferta pe mail. Dar eu nu trădez, nu sunt trădător.

Mi s-a întins o mână, am venit la CFR să ajut, într-un moment greu, şi îmi doresc să rămân cât mai mult timp aici pentru că într-un an de zile nu poţi face performanţă.

Îţi trebuie trei ani să ajungi unde îţi propui, să câştigi campionatul, ăsta e obiectivul meu”, a afirmat Miriuţă conform Digi 24 Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  10 Ianuarie 2017, 00:44

*** - fie şi la o glumă de ziar, ca *** - fără să ştii limba în care e scris?? Simplu: ori "detaliul" acesta nu contează în politica fițuicii, ori ***, ori fiind fecesebist, ori - cel mai sigur! - toate la un loc. Pentru a douăzecea oară, vă bag (inutil, desigur) cu nasul în DEX: "FABULÓS, -OÁSĂ, fabuloși, -oase, adj. 1. Care aparține lumii fabulelor, a legendelor, a mitologiei; fantastic, minunat. 2. (Adesea substantivat, n.) Imaginar, ireal." Acum e clar că sunteți proşti? E foarte clar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brandremist
brandremist  •  10 Ianuarie 2017, 00:03
Postat de haideusicfr pe 09 Ianuarie 2017, 21:37

Ruiz se ..racoreste !

The one that got away! *sniff* Cum am fi arătat noi cu Miriuță pe teren, câte trofee am fi câștigat?! Ce soartă nedreaptă și crudă ne-a despărțit de el! Of, of! Eu l-aș expedia și pe Keșerü acolo, să le mănânce și lor ficații "amărăciunea" asta!

turbozero
turbozero  •  09 Ianuarie 2017, 22:00
Postat de haideusicfr pe 09 Ianuarie 2017, 21:25

Bravo Miriuta , dai exemplu de modestie ,dar si de ambitie. Omul face banul si nu banul face omul. Cand Miriuta era tanar jucator a fost foarte afectat ca n-a avut loc la Nationala de fotbal a Romaniei. Acesta este motivul pentru care a facut ce a facut si a jucat pentru Ungaria. Roman get-beget din Baia-Mare . La *noi* fotbalistii n-au avut nu au si nu vor avea loc la Nationala de mitici. Vorba vine ,de cei ce joaca la echipe bucurestene.Sau U Craiova . In rest nimica .Nici o sansa . Asta este ,inca odata bravo Miriuta!

pe tine cine te-a spalat pe creier? nu a avut loc de mitici la nationala?? il compari cu no-name-ul asta de liga a 2-a nemteasca cu Hagi, Lupu sau Dorinel? culmea ca Sabau a avut loc la nationala

Vezi toate comentariile (5)
Comentează